BLACHARSTWO, LAKIERNICTWO WARSZAWA

Kasica
Forumowicz

BLACHARSTWO, LAKIERNICTWO WARSZAWA

przez Kasica » 2009-08-13, 13:38

Witam,
nie mogę znaleźć na forum konkretnej odpowiedzi/tematu/postu nt. lakiernika w Warszawie i okolicach, więc zakładam nowy temat. Czy ktoś mógłby polecić dobrego lakiernika i blacharza w Warszawie? Gdzie robiliście swoje samochody i wyszło dobrze i tanio?

Dzięki i pozdrawiam,
K.
||-|| (( )) ||\|| || )) //-\\

Nimmone
Forumowicz

przez Nimmone » 2009-09-07, 23:18

Czesc,
Dwa miesiace temu oddawalem mojego 15 letniego Civica 5gen do poleconego lakiernika w Kampinosie.
Gosciu ma dostep np do b.dobrych mieszalni wiec z kolorem potrafi sie wstrzelic idealnie.
Malowalem u niego cztery elementy i jestem zadowolony, a znam sie co nieco w temacie bo na codzien zajmuje sie wycena samochodow uzywanych i nie jeden tragiczny samochod po naprawach w ASO!! juz widzialem, wiec mam odniesienie :)
Jak temat aktualny to PW.
Pozdr

pszemek
Forumowicz

przez pszemek » 2009-09-08, 19:22

Czesc

Ja swoją Solkę robiłem w Raszynie i jestem zadowolony
Jacek Łubiński
Młynarska 2, /Raszyn/
(022) 720-28-17

Robi nieźle szybko i w przystępnych cenach. To typowy warsztat garażowy więc o poważniejszej blacharce nie ma raczej mowy. Ale pomalować czy wyprostować zderzak da radę.

Natomiast co do mocnej rdzy to mi pod klapką wlewu po roku powoli pojawiają się znowu purchle, ale w sumie to już przy ostatniej naprawie kwalifikowała się na reperaturkę ale się nie zdecydowałem a wodę w bagażniku mam non stop jak to w Solkach, więc trudno tu winić lakiernika

Jak się zdecydujesz po powołaj się na zieloną hondę del sol, będe miał plusa ;)

Pozdrawiam