Mam zderzaki w kolorze nadwozia<tak byc chyba nie powinno w oryginale w ed9 poliftowym?>.Chce doprowadzic je do normalnosci ale nie wiem w ktorym dokladnie miejscu odciac strukture od lakieru.Ma ktos mozliwosc to pomierzyc i podac wartosci co i jak?
adi469 tobie potrzebny jest wymiar dolnego paska ?? bo w strukturze czarnej powinien byc dól i listwa tak jak biegnie do okoła auta. Wysokość dolnego paska (wiekszego) jest równa wysokiści plastikom na boku wiec spoko mozesz przyrownac a jak Ci na maksa potrzeba to wezme miarke i pojde
Ostatnio edytowano 2011-02-06, 14:12 przez Małek, łącznie edytowano 1 raz
adi469 przedni przedni tylko nie bede zdejmowal dokładki zeby to dokladnie zmierzyc...ale od miejsca gdzie laczy sie ze zderzakiem dokładka to 11cm w gore
ok,wezme to tez pod uwage ale wzorcowa odcinka okazuja sie miejsca gdzie koncza sie listwy boczne.a jeszcze jedno wlot w zderzaku przednim oczywiscie jak jest zamalowany?chodzi mi o wewnetrzna strone gorna wlotu
ok,dodam,ze chodzi mi dokladnie o ta gorna scianke przedniego zderzaka,ktora analogicznie w zderzaku tylnym stanowila by scianka na ktorej jest oswietlenie tabl.rejestracyjnej