Zatrzaski pasować to na pewno nie będą.
Co nie zmienia faktu, że solka z tego zdjęcia fajnie wygląda

Vermilion napisał(a):ona jest z Japonii [...] tamtejszy JDM czerpie nadal baardzo dużo z F&F
Vermilion napisał(a):Sebas ona jest z Japonii, a tam większość osób tuninguje auta na bogato i wręcz rażąco. tamtejszy JDM czerpie nadal baardzo dużo z F&F. Mi sie w tej solce podoba niemal wszystko poza silnikiem 1.5... Ricer... Gdyby przy tym wyglądzie siedziało tam b16a to byłoby to adekwatne.
Takie czasy, że byle gościu teraz założy sobie podróby Advanów, dołoży ambery, obniży trochę i powie "Hej, mam auto w stylu JDM!" Ew. wsadzi sobie maplighty, żeby nie było.

fakt faktem rzeczy teraz ogólnodostepne do solek w tamtym czasie były jeszcze w pewnym sensie rarytasami bo mało kto ciągał japończyki z anglii, a i na oryginalne regi nie mogłem sobie pozwolić, co oczywiście nadrabiam teraz bo leżą w pokoju w polsce i czekają na wiosnę
tak czy tak dzięki
mam nadzieję, że klucha ma się dobrze u obecnego właściciela. A co do tego co pisze Vermilion, solka, którą pokazałeś to nie jest żaden JDM tylko import tuning w pełnej krasie, a z tego wzięło się F&F.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości