mógłby się w ogóle ktoś wypowiedzieć czy warto w to inwestować, tzn. czy klimatyzacja w CRX działa sensownie i jest w miarę mało awaryjna?
sory za głupie pytania, ale jestem totalnie zielony w temacie

wiad napisał(a):da się tę klimę założyć bez jakiegoś strasznego rzeźbienia do ED9 d16a8? wszystkie potrzebne elementy są czy czegoś brakuje?
mógłby się w ogóle ktoś wypowiedzieć czy warto w to inwestować, tzn. czy klimatyzacja w CRX działa sensownie i jest w miarę mało awaryjna?
sory za głupie pytania, ale jestem totalnie zielony w temacie
. Powinna pasowac bez zadnego problemu. Nic nie powinno sie psuc a wszystki czesci sa dostepne do tego i nie za drogie jak co.Czy warto w upalne lato zawsze klima sie przyda i napewno bedziesz zadowolony 

Ecik napisał(a):mi np crx nie służy do zapier.. więc sobie pozwalam na komfortCzyli ładuje wszystko co sie da
pirul napisał(a):No to gratulacje dla tego co ją konstruował. Trzeba jakiś wyrzeźbić w takim razie żeby to miało ręce i nogi.
)
) uszczelkę, która jest przymocowana w punktach zaznaczonych na czerwono spinkami, które musimy wytargać, nie ma zasady jak to zrobić ale musimy je zniszczyć, bo przecież mamy nowe
Uważamy przy tym, żeby nie porwać uszczelki.
....
montaż podobno cały dzień starczy na to, są schematy i instrukcje co i jak, z tego co mi wiadomo były w ED9 dwa rodzaje klimy ( chodzi tylko o iny montaż przewodów ) tak jak napisał poprzednik przed montażem oddaj do regeneracji kompresor - rzecz niezbędna by sprawdzili jego stan i sprzęgiełko , zakup nowe gumki ( sprawy groszowe ) wymień łożysko w napinaczu bo szkoda męczyć pasek i piszczeć może, kup nowy pasek koszt do 50 zł, CONTITECH jest dostępny od ręki, do tego wymyj rurki by nic w nich nie było, i oddaj do sprawdzenia szczelności chłodnicę - mnie to kosztowało 10 zł , tyle ode mnie trzymam kciuki bo mnie tez to czeka zresztą z dnia montażu zrobię foty ale to nie w te mrozy 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości