Witam Mam pytanie odnośnie obszywania kierownicy skórą i czerwoną nicią gdzie mogę i do kogo wysłać takie coś może ktoś ma Foto jak to wygląda po takim obszyciu to prosił bym o podesłanie z góry dzięki
tylko czego ty nadal szukasz? zdjec? firm? koledzy dali ci dobry namiar, widac ze robota jest pro, z tego co sie dowiedzialem cena jest tez dobra, nawet powiedzialbym atrakcyjna, material, czy kolor mozesz napewno sam wybrac.
Jeden kumpel też obszywał kierownicę do civica w BM-Customs i jest zadowolony.Z kolei inny obszywał kierę z BMW w jakiejś firmie z Radomia (nie pamiętam nazwy) i też sobie chwali.Generalnie firm które się tym zajmują jest wiele i sam musisz zdecydować gdzie oddać.
Tanio.Mega tanio bym powiedział. Tylko pytanie czy ATR'owską też tak tanio zrobią bo w zeszłym roku jak pisałem z pewną firmą z poznania to mi powiedzieli 450zł.
nie wiem czy to moge tutaj napisac, jeżeli nie prosze o usuniecie tego posta
zagadaj do raggaman na forum ckpl. robi tanio i solidnie - mi obszyl kierownice od VTi za symboliczne 130 zł ze skóra gładką oraz perforowana + czerwona nić do tego efekt murowany! - http://imageshack.us/photo/my-images/690/p1020250t.jpg/
Sprobuj Java Car Design, profeska, ale pewnie cos ok. 250zl. Musialbys sie dowiedziec.
Jak Ci koledzy doradzaja sprawdzonego goscia za 130, to ja bym sie nie zastanawial.
tez mnie interesowało obszycie kiery i pytałem w MB
dostałem takiego maila niecaly rok temu
"Obszycie jednolitą skórą gładką kosztuje 130 zł. Obszycie ze wstawkami ze skóry perforowanej to koszt 140 zł. " do tego dochodzi wysyłka w jedna strone wiec moim skromnym zdaniem sie oplaca i gosc robi dobrze. U niego nie ma znaczenia czy jest to kiera od rexa czy od R8.