.
.orzech007 napisał(a):Ten kalendarz to jakieś jaja sa.Od kiedy 2 ludzi czyt. adminow na forum decyduje za wiekszosc?To My go kupujemy i My wszyscy wybieramy zdjęcia
i obecne rozwiązanie jest ok. Tak uważam.orzech007 napisał(a):To My go kupujemy i My wszyscy wybieramy zdjęcia
. Możesz sobie spokojnie np sam zrobić własny projekt własnego kalendarza i git.
orzech007 napisał(a):Kalendarz mozna zamawiać jeszcze 7 dni a dalej nie wiadomo za co placimy a cennik juz gotowy.
orzech007 napisał(a):Doliczcie jakies plny do tego zamówienia to moze wkoncu jakis webmaster ogarnie to forum bo jest tragedia
. Dużo zostało i tak już poprawione, ale to jeszcze nie to co mnie przekonuje.orzech007 napisał(a):Jak sie nie ma czasu to sie nie podejmuj update
jak bedzie ok, to ludzie tez się znajdą i mogą Ci płacić itp. Czyli zasada, jak coś ci nie passuje to zrób to sam, jak nie umiesz to nie pchaj się na afisz jak nie potrafisz
.orzech007 napisał(a):Na telefonie z tego forum nie da sie korzystac
orzech007 napisał(a):Wynik szukajki w google po kliknieciu w odnośnik przekierowuje na stare forum które nie istnieje
to powinno być poprawione.
. Co do forum zgadzam sie, ale to nie jest temat o tym. Zgadzam sie z Tobą, nawet uważam, że z naszym zdaniem co do forum nikt się nie liczy . A szkoda.
W dodatku ja z tego nie widziałem nawet złotówki. Po prostu chciałem żeby kalendarz był na poziomie innych for/klubów. Podpisuję się pod wypowiedzią Berbo czemu fotki są tak wybierane a nie inaczej.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości