)) fajnie ze tylu starych ludziów jeszcze tu siedzi mimo ze polowa juz nie ma hondy
) sporo mamy nowych ludzi ktorzy duzo pisza, i o dziwo wciaz nie ma praktycznie wiesniaczenia crxow
))atom1 napisał(a):teraz to juz do miliona bedziemy dazyc)) fajnie ze tylu starych ludziów jeszcze tu siedzi mimo ze polowa juz nie ma hondy
) sporo mamy nowych ludzi ktorzy duzo pisza, i o dziwo wciaz nie ma praktycznie wiesniaczenia crxow
))
pozdro stara gwardio 

teraz mam taka polewke ze szok
taki stajl
jak swojego ed kupiłem, też miałem plan pomalować na pomarańczowo, naklejek na boki naklejać, zderzaki zmieniać
cudna seria - rzecz pożądana
ciesze się, że dość starych ludzi rexami się ciągle cieszy, a forum
jak to forum, niech nam służy, jeszcze kolejne 450 tyś postów
forum ma jakieś 9 lat to dość sporo, ja jestem od 2006 i żałuję, że wcześniej go nie znalazłem, a rexa ed miałem od grudnia 2004, powodzenia wszystkim i dziękuję, że to właśnie WY jesteście tu na forum 
Szukałem jakiejś fury po sprzedaży astry i trafiłem w necie na del sola, trochę mi się wydawał babski i akurat mama wypatrzyła, że oglądam zdjęcia, zaczęła od razu, że to ładne autko, że ma dach zdejmowany no i w sumie to honda i żebym sobie kupił, bo młody jestem to mi taka zabaweczka będzie pasować. Oczywiście zanim wybrałem się w drogę obczaiłem forum i zacząłem tak jak większość od lamerskiego pytania na co zwrócić uwagę kupując sola, tak się to zaczęło
czasem sobie myślę po co ja się tutaj w ogóle jeszcze loguję ale mam taki sentyment, że bez crx.info nie ma szans na normalne życie 

atom1 napisał(a):W ramach rozrywki zobaczcie sobie pierwszy posty roznych osobnikow z forum, niezle jaja co sie wypisywalo na starcie
Chyba miał wtedy wgniotkę gdzieś z boku, dobrze pamiętam?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość