[S]Kubełek Bimarco Dakar / szyny / Takata style 4pkt
Chcesz sprzedac jakies graty do CRXa ???<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

czakejro

[S]Kubełek Bimarco Dakar / szyny / Takata style 4pkt

przez czakejro » 2011-10-24, 16:43

Witam. Na sell fotelik w którym do tej pory jeździł w moim byłym CRX. Kupiłem go nowego ok roku temu. Jest w stanie bardzo dobrym, gąbeczki nie wysiedziane. Jedna dziurka wielkości kilku mm widać na jednym z foto. Z lewej strony w górnej części lekko wypłowiały kolor od słońca, prawie tego nie widać - to jedyne wady fotela. poza tym wszystko jest OK, wszystkie gwinty są OK. Nowy fotel kosztuje 780zł - Opis ze strony producenta:

Fotel kubełkowy Bimarco Dakar (FIA)

* konstrukcja monolityczna
o wysokiej wytrzymałości
* wykonana z laminatu
poliestrowo-szklanego
* mocowanie boczne
* siedzenie przystosowane do
pasów 4 i 6 punktowych
* homologacja FIA 8859/2000
nr: CS.058.02

http://www.autoracing.pl/p/5/3292/fotel-kubelkowy-bimarco-dakar-fia--fotele-sportowe-fia-fotele-.html

Do fotela posiadamy uniwersalne szyny Autoracing:

http://www.autoracing.pl/p/142/2985/uniwersalne-mocowanie-foteli-stalowe-uniwersalne-mocowania-fotele-.html

Oraz długie pasy Takata style kupione nowe 2-3miesiące od użytkownika NEO

Kupujący cały nowy komplet wyjdzie tak : Fotel - 780pln + Szyny 80pln + pasy 250pln = 1110PLN

Moja cena to 600PLN za cały komplet

Możliwość kupienia bez pasów za 500zł (fotel + szyny) - tyle za to chce, ale każdą propozycję rozważę :)

Preferowany odbiór osobisty ze względu na gabaryty WWA/Grójec ale dla zdecydowanego mogę dowiedzieć się czym i za ile da radę to wysłać. Przed sprzedażą fotel zostanie dokładnie wyprany i odkurzony.

Pierwszeństwo do zakupu mają osoby które są w stanie go odebrać osobiście.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek