- podnośniki szyb manualnych, sprawne zdemontowane z mojego auta, korbki tez chyba są więc dodam gratis, boczki też mam od manualnych chyba we względnym stanie, mogę dorzucić je za 10 zł obydwa tylko że wysyłka tego wzrośnie (gabaryt+poczta polska=...).
cena: 20 zł za obydwa
- lusterka manualne 2 szt stan BDB, oryginalne z crx, brak jednej trójkątnej zaślepki w kabinie
cena: 25 zł za obydwa (na allegro są średnio po 50)
drugie jest identyczne tylko że lewe
REZERWACJA
- tłumik ala seryjny kupiony pół roku temu na allegro, pojeździł kilka dni i zdemontowałem bo było za cicho;] coś takiego tyle że cały gładki: http://allegro.pl/tlumik-koncowy-honda- ... 71148.html dawałem za niego 120zł
cena: 50zł [SPRZEDANE]
- tylna szybka do crx'a, ta pionowa w klapie nad blendą. Nie wiem ile jest warta...
cena: 20zł... ? (mam tez tylną szybę razem z klapą ale tylko szyba się nadaje, za 20 zł odbiór osobisty 25km od Piły, jeśli obydwie szyby ktoś by brał to 30 zł za wszystko). Tylna szybka nie ma wycięcia na światło stop, cena za taką by była 150-200 jakbym sprzedawał taką, to jest seryjna szybka bo mnie zadręczycie ciągle tym samym pytaniem..
- stożek "no name"+ jakieś kolanko do tego jest, dobry stan, zdemontowany z mojego auta po zakupie
cena: 20 zł
wszystkie powyższe graty razem za 40 zł
Do gratów należy doliczyć koszt wysyłki. Pytania lub ewentualne zdjęcia mogę wysłać na życzenie.