do kolektora dolaczam org blaszke niestety logo supersprint bylo naklejka i sie zdarlo takze lansu juz nie bedzie
oraz przerobiona seryjna oslone pod niego, z gory jest ok, na dole mocowanie na srubke trzeba dac podkladke, ale ciezko znalezc w ogole w dobrym stanie taka oslone
sa oczywiscie 2 sprawne sondy
lezy pieknie tuz nad miska takze o nic sie nie ociera, nie ma zadnych wgniotek, bym powiedzial igla sztuka uzywka
no i najwazniejsze- pojawilo sie sporo kolektorow aktualnie na forum w roznych cenach, nie wiem czy sa lepsze wykonaniem jakoscia stali itp, mysle ze marka ss do czegos zobowiazuje i jakas poprawe osiagow gwarantuje, nie hamowalem po wymianie takze nic nie moge powiedziec na ten temat ale wyraznie czuc ze z dolu zbiera sie lepiej, zmienia sie dzwiek a po zapieciu wuteka bzyczy jak tse tse, to tyle wydumywania, moja propozycja cenowa to 900 zl
jezeli nie bedzie chetnych wystawie po innych forach a potem na allegro jako licytacje- nie zalezy mi specjalnie na czasie a te kolektory nie trafiaja sie zbyt czesto
zrobilem album ale niepotrzebnie nei umiem go teraz skasowac a nie chce mi sie kazdego linku przeklejac http://imageshack.us/g/821/ss2ma.jpg/
[ Dodano: 2011-10-03, 13:25 ]
sprzedany