Felgi dzisiaj założyłem i pośmigałem, nie czułem bicia na kierownicy itd.
Cena 1000zł z oponami

teraz można se gdybać bo one nie sa takie paskudne na jakie wyglądają i w kolorze dużo im lepiej ^^
Dlatego min. Polkarowi powiedziałem aby zablokował mój temat tu na forum. Auto robie tak jak mi się podoba, Oz jak się nie sprzeda to na niego wleca jakieś dobre opony do upalania bo trakcja się przyda, a 16" szkoda. To forum ma po prostu jeden wzór felg lubiany i tyle
to tak jakby powiedzieć, że cambery są tylko po to aby likwidować negatyw, a nie go specialnie robić
Tak czy siak nie offtopujcie mi w moim ślicznym temacie 

brzmi następująco: Piszesz o solce Diupsa, a nie masz pojęcia o hella flush, ten wzór do tego stylu to podcieranie dupy szkłem bo na dobre felgi trzeba wywalić sporą kasę żeby się to spotkało z uznaniem, nie wystarczy kupić pierwszych z brzegu gównianych felg z wielkim rantem i pomalować środki na biało. Jeszcze sobie wrzucisz na zderzak serducho z wheel-whores.com i znowu będzie wiochą wiało po całym powiecie. To nie są felgi do hella flush, to są felgi do wyjebania na złom!! Ja wiem, że ma się Tobie podobać, ale po co na siłę dążyć do czegoś co się znowu obróci w gówno? Masz ładne auto, ogarniasz silnik, masz fajną felgę do latania i mógłbyś tak zostawić i zając się detalami to wpieprzysz jakieś wiejskie walce, skręcisz camber i będziesz się turlał 20km/h mając b16 turbo pod maską i na ch... Ci te wszystkie mody, żeby się przylansować felgą dla dresiarzy? Nie kumam tego, zrobisz z tego rexa kalekę, trzeba było zostawić b16 w serii i kupić porządne koło do hella flush, 150KM to i tak za dużo na taki setup. A to co chcesz zrobić to mam wrażenie znowu pod wpływem impulsu i po prostu tego nie przemyślałeś. Jeszcze nie jest za późno, pamiętaj, na tym forum nie masz wrogów 
Miałem brać właśnie takie keskiny kt1 jak on miał, ale wiecej aut na nich lata niż na tych i z et jest problem. Pozatym nie przekonasz mnie naprawdę, może to Ty wybrałeś złą drogę do auta, tego nikt nie ustali i każdy robi po swojemu, ja wiem że będzie cacy ;] Pirulciu nie offtopuj mi bo Ci bana dam

ale nie będę czyścił tematu bo się za dużo naklikałem i może przy okazji jeszcze komuś to przemówi do rozsądku
A OZ dobra felga, ktoś je kupi na pewno bo do rexa w sam raz 
wiem, że dobra felga bo fajnie wygląda i nawet zostawiłbym se je, ale kasa mi potrzebna na panewki, wtryski i inne duperele, a już trochę poszło. Sorry, ale z innego forum taki cytat i to nie od bylejakiej osoby bo jego auto robi mega szał za granicąpirul napisał(a):OZ dobra felga, ktoś je kupi na pewno bo do rexa w sam raz
Tak czy siak pokaże i tak jak to wyjdzie w ostateczności bo patrząc na felge to nie wygląda, patrząc na reksie jak ja to planuje bo dużo VT poleciało to będzie przyzwoicie. Pozdro !! 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość