Witam, do sprzedania mam trochę gratów pochodzących z c4g i CRX w tym wiele związanych z silnikami D-serii gdyż przesiadłem się na B. Dlatego też napewno na sprzedaż idzie kompletny SWAP D16Z5 z mojego ED9, który jeszcze tam siedzi. Niestety nie znam konkretnego terminu kiedy będzie mógł zostać wyjęty gdyż auto stoi w zakładzie na kompletnym remoncie budy. Raczej nie będzie go juz jak odpalić gdyż auto jest totalnie wyprute w środku także z wszelkich wiązek elektrycznych. Silnik bdb a skrzynia w stanie malinowym, auto kupiłem w Dojczlandach od kobietki, raczej mało jezdżone. Jest czerwona pokrywa z nowym zestawem uszczelek OEM Honda i wiele róznych pierdół, ogólnie silnik bez większego zarzutu a oleju coś tam sporadycznie chlapnie ale bardziej ubywa przez pocącą się miske olejową i to by trzeba było ogarnąć. Więcej info po uprzednim kontakcie dla zainteresowanych kupnem.
A teraz cała lista części, które nie będą mi już potrzebne a z czasem napewno jeszcze ich przybędzie, gdy poskładam auto.
-Komplet na rozrząd do Z5, pasek Mitsuboshi i rolka GMB, nowe!! - 100zł
-Przerobiony komputer pod Z5 w niemieckiej firmie gapcom.de, to widnieje na kości, oczywiście wstawiona podstawka, 100% sprawny - 100zł
-Skrzynia L3 pochodząca z Civic 4g USDM Si, fajnie zestopniowana, dość krótka, ew. na części do hybrydy, stan bdb można zakładać i śmigać, wciąż zalana MTF gdyż nie są wyjęte kielichy wewnętrznych przegubów - 300zł
-Kompletne półosie DOHC, wszystkie przeguby dobre tyle że od przekładania rozerwały się 2 mażety - 300zł
-Podpora/przedłużenie lewej półosi, standartowo ma luz w ruchu przód/tył - jakieś propozycje??
-Lusterka el. z EE9 pomalowane na pomarańczowo-złotą perłę wraz ze sterownikiem bez uszkodzeń - 200zł
-OEM przednia dokładka z ED9, 2szt. w stanie bdb - 50zł szt.
-Lewa linka ręcznego do c4g pod tarcze, NOWA i zapakowana!! - 50zł
-Tylna półka do c4g w stanie bdb, zadnych dziur czy uszkodzeń - 80zł
-Tylny zderzak ED9 przedlift w oryginalnym czerwonym lakierze z wlepką 1.6i-16 - 100zł
-Lewa klamka w kolorze czarny met. - propozycje??
-Lusterko wsteczne z c4g - propozycje??
-Kompletne zwrotnice z hamulcami z mojego ED9, jeszcze na aucie, zapewne będą wyjęte wraz ze swapem po odbiorze auta z zakładu - 200zł
Kontakt PW lub gg: 5991775 lub tel. 792 48 50 58