Witam, niestety zbliża się ten moment, którego nigdy nie chciałem i zastanawiałem się 1000 razy, czy jest jeszcze sens coś z tym zrobić ale... Sensu brak i musze EE rozebrać.
Auto będę rozbierał za dwa tygodnie, ponieważ znajomy zabiera budę z silnikiem, instalacją, wydechem, zawieszeniem, zegarami, oraz hamulcami. Reszta będzie na sell, mianowicie:
Kompletny front od EE (błotniki, maska, lampy, kierunki, halogeny, postoje, dokładka, zderzak, nadkola, znaczek) - 3500zł.
Zderzak tył USDM polift - 500zł SPRZEDANE
Fotele EE8 - 800zł SPRZEDANE
Kompletny swap elektryki (Boczki EE wraz z przełącznikami, elektryczne lusterka i ich przełącznik, itd. itp) - 1000zł REZERWACJA
Klapa USDM ze światłem stop i owiewką SPIRIT9 - 1000zł (możliwość kupna bez owiewki - 500zł)
Oparcie kanapy w stanie idealnym - 150zł SPRZEDANE
Lampy EDM polift w stanie idealnym + blenda z napisem CRX VTEC - 250zł REZERWACJA
Mechanizm szyberdachu z szyberdachem z laminatu - 300zł
Lampy USDM tył przedlift - 200zł
Dwie opony UNIROYAL Rain Sport 3 z tego roku, jeździły z tyłu więc bieżnik jak nowy, około 10 tysięcy przejechane, kupiłem w lutym jako nowe, 195/50/15 - 200zł SPRZEDANE
Plus jeszcze parę pierdół z wnętrza, o które nie ma co się rozpisywać, dzwonić, pytać.
Foto dodam na dniach.
Ceny myślę do negocjacji, prosze najlepiej o kontakt telefoniczny: 789 215 080
Odbiór preferowałbym osobisty, ale ze zdecydowanymi mogę się jakoś dogadać.
Pozdrawiam!

dam Ci znać jutro
)

)
nie to że mam jakieś ale do cen bo mi to loto , ale tak z czystej ciekawości