[S] Honda Civic i-CTDI 2006
Chcesz sprzedać swojego REXia ? albo inna H ?<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

sarek
Forumowicz

[S] Honda Civic i-CTDI 2006

przez sarek » 2014-11-14, 22:49

Niestety przyszedł czas na sprzedaż mojej kolejnej Hondy … po CRX'ie tym razem oddam w dobre ręce
HONDE CIVIC Hatchback 2.2 i-CTDI (UFO)

Rok produkcji: 2006
Wersja wyposażenia: Sport (m.in. 8x airbag, klimatyzacja, ABS, el.szyby, el. podgrzewane lusterka, centralny zamek+alarm+immobiliser, wspomaganie kierownicy, podłokietnik, halogeny, skórzana wielofunkcyjna kierownica, tapicerka alcantara, tempo mat, komputer pokładowy, radio CD)

Kolor: czerwony

Aktualny przebieg: 182 tys. Km (ORYGINALNY, NIE COFANY, POTWIERDZONY KILKUDZIESIĘCIOMA FV Z SERWISÓW oraz KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ)

Silnik: Niezawodna Hondowska jednostka 2.2 i-CTDi 140 KM na łańcuchu rozrządu – bardzo dynamiczny i oszczędny (minimalne zużycie paliwa w trasie jakie udało mi się osiągnąć to 4.3 l/100km !! średnie przy jeździe po mieście to 6-6,5 l/100km)

Oryginalne 17’’ felgi aluminiowe HONDA – pomalowane proszkowo na ciemny grafit (2013) + założone opony TOYO T1R 225/45R17 (jeździły łącznie 7 miesięcy)

Sprowadzony prywatnie z Francji w 2012 (od pierwszego właściciela)
Jestem pierwszym właścicielem w Polsce

Opłacony i zarejestrowany, z ważnym badaniem technicznym i ubezpieczeniem

Dodatki: dedykowane tylne zasłonki przeciwsłoneczne SolarRide, owiewki Heko (przód+tył), gumowa mata bagażnika Rezaw Plast, białe żarówki postojowe LED

Auto pewne, bezwypadkowe, zadbane, w bardzo dobrym stanie od pasjonata marki Honda (to już trzecia z kolei i wybór padł na CR-V).
Na życzenie, mogę dosłać więcej zdjęć (lub dokumentacji) i podać nr VIN.

Samochód do obejrzenia w Warszawie.

Cena: 29 800 PLN - dla poważnie zainteresowanych do kosmetycznej negocjacji

Kontakt: PW , email sarekcrx@gmail.com lub 606 987 412

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
..........::::::::::> CRX <::::::::::..........