Dzięki za informację. Oczywiście jeżeli coś będę wiedział o "aktywności" fotoradarów w mieście i nie tylko, dam znać. W temacie, wszyscy jadący 8-ką uważajcie, bo ostatnio praktycznie wszystkie fotoradary na trasie Wrocław - Kudowa Słone są "nabite". Gwarantowany zawsze na 72 w Niemczanskiej Wsi, ale pozostałe też na ogół są aktywne.
Do piętnastego , mniej więcej wiemy gdzie się czarnych możemy spodziewać,to res wbijaj następną aktualizację jak się pojawi.Częściej jesteśmy na forum, niz na stronach czarnych
Dzięki chłopaki i dzięki Diamencik. Dzisiaj leciałem Kochanowskiego i rzeczywiście stali.
A że przeczytałem, to nogę na wszelki wypadek zdjąłem z gazu, chociaż tam wyjątkowo dobrze się leci i często sobie tam pozwalam. Jednym słowem przyoszczędziłem.
W planach mam CB, ale na stronę będę zaglądał.
Pożyteczna sprawa.
Jestem optymistą. Bycie kimkolwiek innym, zapewne nic nie daje.
res, masz rację. Jak porąb zaskoczy, to tak pier....li, że mam wrażenie,
iż uciekł z Tworek ( zakład dla obłąkanych). Ale i tak oprócz tej listy muszę sobie nowe CB sprawić, bo czasem się przydaje, np. są ciekawe oferty na kanale 11 z agencji Ewa Ale za listę dzięki. Już sobie wydrukowałem i do 15 lata w aucie
Jestem optymistą. Bycie kimkolwiek innym, zapewne nic nie daje.
Jaki jest czas od fotki do laurki w skrzynce pocztowej zazwyczaj? Bo niby na Sienkiewicza stoi co dzień, albo dwa, ja jakoś niespecjalnie tam uważam, a nic nie przyszło jeszcze. Kiepsko by to wyglądało, jakbym nieopatrznie komplet zarobił
Możesz dostać wezwanie nawet za trzy miesiące.Jak będziesz się starał i nazbierasz kpl to przesiądziesz się na rower Czego Ci nie życzę,i lepiej czasem wyluzowac za dnia.I mając listę można się spodziewać fotek Już też masz odpowiedż ,dlaczego latamy w nocy
mi z Sienkiewicza przyszło po 6 miesiącach. Ale zawsze ze zdjęciem możesz iść do straży miejskiej i wyprosić mniejszy mandat. U mnie w robocie tak robią przedstawiciele handlowi.