Lokal/Magazyn
Forum dla maniaków Hondy z Wrocka i okolic

SwiEty
Forumowicz

Samochód: ED9

Lokal/Magazyn

przez SwiEty » 2014-01-02, 16:52

Słuchajcie szukam lokalu lub magazynu pod sklep internetowy mam dwa warianty może ktoś gdzieś jechał/szedł i widział jakiś ciekawy lokal na ulicy albo sam ma bezpośrednio do wynajęcia.

Proszę tylko o nie wysyłanie linków z serwisów ogłoszeniowych ponieważ wszystko mam już obadane i dokładnie przeglądnięte. Ale niema zdecydowanego faworyta.

1. Lokal usługowy typowo pod sklep internetowy 50-60 m2 na parterze nie koniecznie z witryną do 2tyś/m-c
2. Magazyn/Hala magazynowa do 120m2 na parterze. Z możliwością podzielenia na lokal usługowy i część typowo magazynową do 2,5tyś / m-c

Ważne aby:
1. Było ogrzewanie
2. Był to parter
3. Najlepiej bezpośredni dojazd lub rampa dla ciężarówek
4. Najlepiej dzielnica Fabryczna. Okolice Legnickiej, Braniborskiej, Grabiszyńskiej, Astra, Nowy dwór, Pilczyce, Gądów Mały, Muchobór, Szczepin. Inne lokalizacje raczej odpadają.

Jak by co kontakt ze mną bezpośredni PW, GG: 1549054 lub e-mail: sklep@kupujez.pl
ew. telefon 530213113 ale jest to firmowy telefon nie nosze go zawsze przy sobie.

Szukam do połowy stycznia potem zapada decyzja.

Pozdro i z góry dzięki
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz
Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo
Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2014-01-02, 22:12

szkoda, że w wrocku bo u nas są hale i kolega ma do współwynajęcia bardzo sporą halę, a 2ga jest pusta ;/
Obrazek

DeX
Forumowicz

przez DeX » 2014-01-04, 21:05

We wtorek zapytam się u siebie w firmie. Mamy trochę terenu, kilka magazynów (nie wiem czy jeden właśnie nie będzie się likwidował) i w zadanym terenie :)