Właśnie, chyba i u mnie kończy się roczek... i nigdzie indziej przegląd, tylko u Pana Janka. Robię u Niego każdy przegląd, mam pewność, że po Jego ocenie pozytywnej wózek hula bezproblemowo. Oddając sprawiedliwość na pewno nie hulalby tak gdyby ni Vincent, który z sercem się nim zajmuje, Pan Janek wydanie jednak te usterki, które mogły być przekroczone, chociaż u Vincenta to się nie zdarza. Ale co dwie głowy...
Gladiator,dobrze że korzystasz z karty klubowej.W pn idę zamówić resztę gratów do Twojego bolidu Sklep Marcina ,w zasadzie załatwia części takie jak my chcemy(i z rabacikiem).Właśnie widziałem dzisiaj tarcze dla Fernando nawiercane i nacinane ,made in japan
ogólnie to lekko podprostować mocowanie lampy lewej no i wymiana błotnika oraz maski no i pryśnięcie raczej całości bo wszędzie jakieś ryski i nie dopracowania. Kiedyś muszę się pojawić na jakimś spocie w końcu. Kiedy się coś szykuje?
Generalnie przylatujemy na spot czm kto może,nawet jak auto stoi to zawija się gościa po drodze jeżeli ma tylko chęć bycia na spocie.Ale teraz pogoda jest ,taka jak za oknem