Kuba, to trzeba też czasem zajrzeć do telefonu, czy ktoś dzwonił, albo smsował.
[ Dodano: 2012-01-07, 08:52 ] Ja starałem się Ciebie złapać w piątek rano, Mateusz dzwonił do Ciebie po południu, a poza tym rozesłał do wszystkich smsy (do Ciebie też) - "wbijać na forum. pozdro", mogłeś przeczytać i zajrzeć na forum (do mnie sms przyszedł wczoraj o 13:05) czyli był czas, żeby do 18tej się wyrobić.
Jakie towarzystwo, taka impreza, czyli było zajefajnie. Foty udane(dziękujemy Piona) i komenatarze sa kozackie Ta statuetka za pierwsze miejsce zarąbista. A może zrobimy żeby była przechodnia bo też chce taką
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Taaak, impreza zarąbista... a tacy co przedkładają "lornetę i meduzę" nad spotkanie z okazji zakończenia sezonu, niech żałują, szczególnie, że medal brązowy nie mógł być wręczony... feeee....
A za zdjęcia Pionie gratulacje. Diamencik, w tym sezonie będzie jeszcze ładniejsza statuetka i to dwie - dla najszybszego/szej zawodnika/czki oraz specjalna statuetka dla najlepiej jeżdżącej dziewczyny, kręć czasy, to będziesz miała obie.
Ufff niezłe ujęcia ... własnie przeglądam dopiero co wróciłem z egzaminu, na tym polu tez zlę nie było dostałem całe 4 Piona jeszcze trochę a założysz kącik dowcipu Pozdrawiam DIESEL POWER
Tor na monzy zarezerwowany .Rozpoczynamy nowy sezon crx club wrocław i spot 15,30 na torze monza w siechnicy.Życzę wszystkim jak najlepszych czasów
[ Dodano: 2012-01-07, 23:25 ] Tym razem nie sobota, tylko 8 01-niedziela
[ Dodano: 2012-01-08, 20:17 ] Sezon 2012 dla Crx club Wrocław rozpoczęty.Więcej fot wbije Piona bo szalał z nowym sprzętem.Podaję wyniki pierwszego spotu na monzie :
1- Gawend 00 28 394
2- Vincent 00 28 619
3- Piona 00 29 002
4- Franca 00 29 486
5- Jeff 0031 876
6- DIAMENCIK 00 32 696
Czasy imponujące ,z wyścigu na wyścig coraz lepsze.
I tym samym widać zdrowa rywalizację i walkę na torze .
Wszystkim dzięki za spot i rywalizację w ściganiu .Pzdr
Sezon rozpoczęty pierwszym spotem-wiadomo tematy czysto techniczne ,nowe mody w tuningu i ściganie na kartach,bo sterczenie na parkingu w taką pogodę nie wchodzi w grę.
Wyniki ,wszystcy coraz lepsze.Pozdrawiam
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Vincentowi to dobrze, Diamencik wozi go kupeją, bo Vincent nie chce ubłocić solki. A ja muszę sam za kółkiem, nawet nie ma jak zrobić browara. Dobrze, że przynajmniej jest mozliwość napicia się kawy na Monzie.
Ale z innej beczki dzisiaj było świetnie, zresztą, dlaczego miałoby nie być.
W niedzielę 8-go na torze było świetnie, czyli... warto powtórzyć w najbliższą niedzielę. Tak jak poprzednio - 16-ta chyba byłaby najlepsza: tor pusty, dojazd bez korków. Proponuje zatem spotkanie na Monzie w niedzielę.
Ok,czemu nie, mając na uwadze mistrzostwa małej monzy w lutym,jest okazja poprawić czasy i potrenować więc otwieramy listę:
1- Jeff
2- Vincent
3 -Gladiator