dzisiaj mam wolne
moze ktos jeszcze ma wolne
?

Latasz dużo autem, jeździsz na Rajdowalnię, na pewno jeździłeś samochodem z kopytem na tył i pewnie nie muszę Ci tłumaczyć, że jest wtedy o wiele więcej zabawy, poślizgi wykonuje się też na innej zasadzie, np. clutch shoot, a na śniegu wystarczy po prostu dodać gazu. Jak się opanuje tylni napęd to jest to moim zdaniem nawet bezpieczniejsze niż poślizgi autem z napędem na przód, bo ma się większą kontrolę na tym co się dzieje. Pomijając już 4x4, w który pewnie sti i evo były wyposażone 
pangałuszka napisał(a):Na suchym się zgodzę, tylko nie wiem czy udało Ci się doczytać, ale pisałem o mokrej nawierzchni i takiej, co ją śnieg pokrywa![]()
[ Dodano: 2013-01-21, 02:35 ]
robraf, 200SX i S13 (chociaż myślę, że bardziej chodziło Ci o S14), to samochody, z których pruje się wszystko ze środka, wrzuca klatkę i lata na tor. To nie są auta do jazdy na co dzień (w Polsce). No chyba, że masz kilka zer na karcie kredytowej, żeby zrobić z niego cudo, to można się pobawić, ale w nie Polsce, bo to zbyt rzadkie samochody u nas i jeśli cokolwiek się stanie, to będziesz musiał grzebać za granicą, a będzie to baaardzo drogie. Nissany Silvia jeżdżące po Polsce można policzyć na palcach jednej ręki, z czego większość to driftowozy na tor, podobnie z 200SX, ale ich troszkę więcej się znajdzie. Podsumowując - stare, baaaardzo unikatowe, czyli granicząca z brakiem dostępność do części mechanicznych, już nie mówiąc częściach karoserii, czy wnętrza.
a tym bardziej do s13 i s14 i s14a
do s15 też no problem raczej ale to już trochę drożej. nawet do silvia s12 znajdziesz
a znam pełno ludzi którzy s13 i s14a używają na co dzień jako dupowozy. Powiem nawet, że kolega R33 wozi dzieci do szkoły
Co do liczenia na palcach jednej ręki to trzeba mieć bardzo poważną mutację ilości paluchów żeby to policzyć
Gladiator napisał(a):No, chłopaki, ślizganie się na przednim napędzie to porażka.
Owszem, można potrenować reakcję samochodu, ale z zabawy z tego nie ma.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość