.
Vincent, to nie o moim?

pangałuszka napisał(a):to nie o moim?

Vincent napisał(a):Żeby nie mieszać ,dobrych i nie polecanych fachowców ,założymy chyba czarną listę.Tego CRX-a ,którego teraz mam, nie będę opisywał,ponieważ nie jestem jego właścicielem,ale ci co pchali tam łapska powinni dostać oklep i to zdrowy.Nie wiem czy podołaliby naprawić wóz konny.To co nawywijali ,to normalnie ręce opadają.
oczywiście nie dla wszystkich)Nastąpił niedobór pasty silikonowej do trzpieni prowadzących i Marcin otworzył sklep, żeby Ayss mógł jutro śmigać swoją Hondą 
Vincent napisał(a):Współpraca z sklepem motoryzacyjnym Marcina Cieleszczyna z ul Bacciarellego,warta jest polecenia
Vincent napisał(a):Współpraca z sklepem motoryzacyjnym Marcina Cieleszczyna z ul Bacciarellego,warta jest polecenia.
. Samochodzik po przeglądzie wiosennym, trzpienie w zacisku hamulcowym wymienione. Czas realizacji: dzień i to wolny od pracy. Następnego o 13 było już po wszystkim. Cóż mogę powiedzieć, poza: po kiego grzyba szukać mechanika, skoro takiego jednego mamy? 

AYss napisał(a):Vincent napisał(a):Współpraca z sklepem motoryzacyjnym Marcina Cieleszczyna z ul Bacciarellego,warta jest polecenia.
Współpraca z Vincentem również. Samochodzik po przeglądzie wiosennym, trzpienie w zacisku hamulcowym wymienione. Czas realizacji: dzień i to wolny od pracy. Następnego o 13 było już po wszystkim. Cóż mogę powiedzieć, poza: po kiego grzyba szukać mechanika, skoro takiego jednego mamy?
Bardzo profesjonalnie "szybko" tzn nie było szybko ale to głównie wina brakujących części he he sama robota bardzo szybka 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość