Piona ,foty super,coment full wypas.Szkoda że nie robiliśmy fotek ze sprawnościówek na placu.Robimy na wiosnę z wszystkimi crx-ami ,coupe-tami i co tam przyjdzie do głowy sesję zdjęciową,oczywiście ty jesteś głównym fotooperatorem
Foty Piona super.Tylko jedno pytanie-Vincent,jestem w pracy ,a moje coupe jest na spocie? Wyciągnąłbyś z warsztatu swoją solkę .Masz już przygotowaną na sezon i w czym problem?
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Piona, zdjęcia bardzo fajne. A to z szybą... masz chłopie wyczucie, bardzo mi się podoba.
A następnym razem i ja podjadę swoją Hondą, jeżeli Vincent wyciągnie swoją Solkę, to będzie niezła grupka.
Było ponad 50 zgłoszonych,na Fb udostępniłem link do monzy z wynikami.
23-Vincent
27-Piona
30-Jeef
Walka była zacięta,o tysięczne sekundy.Godzina ścigania na torze bez przerwy.W gokarcie nr 2 wyleciał korbowód(poprzedni bieg ja nim jechałem)ale dojechałem do pit line.
Finały są 4 03.i zrobimy spot o 16 na parkingu małej monzy ,będzie sporo ludzi ,takze umyć hondy, żeby nie było wioski
Tor rezerwuję jutro i jeżeli ktoś pisze się na ściganie to proszę o info
Jadą napewno:Jeef,Piona,Vincent.Obecność na spocie nie wiąze się z obowiązkiem startu na torze.pzdr
Jak pojedziecie z lepszymi czasami jak w eliminacjach to do tyłków wam nakopie Wiem ze walka była o tysięczne sekundy ,stres itd ,ale wykręcic lepszy czas niż w eliminacjach do mistrzostw toru to będzie obsówa
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein