Też byłem na wrocku , najpierw Kawasaki , potem solką . Maskra co ludzie wyprawiali na ulicach . Może dzisiaj był jakiś kalendarzowy dzień jazdy dla tych co siedzą za kierą pierwszy raz ? W sumie mogłem kliknąć , że zwiedzamy wrocek Ale jazdy żadnej by nie było przez niedzielnych kierowców . Już zapodałem na naszej stronie klubowej , że jak wypadam Kawą na wrocek , to spadać mi CRX-ami z drogi
Zmieniła się koncepcja z braku konektorów. I tak odwiedzę jutro castoramę z nadzieją, że dostanę tam hermetyczne kostki A będą tam srebrne bańki do kierunków?
Raczej chromowe i raczej nie w castoramie. Do VIII gena Marcin mi załatwiał . Bo myślałem że już mamy taki dobrobyt , że na każdej stacji chromy dostanę
Nie za bardzo , lepiej pomarańczowe.siedzieliśmy do 16 w monster garage (cyt res) kostki lub konektory miałbyś do montażu , bo walczyłem z Mondeo . Kostka wstawiona ,tak że śladu nie ma i Red Lady ma za kostkę browca zakupić.
Na razie lekkie druciarstwo zrobione, na osobne konektory, ale jest. Kable za krótkie wyszły. Jak kiedyś będę coś z nimi robił to zrobię elegancko na kosteczki hermetyczne, których nie ma w casto... Za to mam pomarańczowe żarówki, nie będzie przypału
Lampy Dex-a ładnie się prezentują . Teraz jakiś pomysł na tylne . Długie przyciemnić żeby się nie wyróżniały , bo wizualnie troszkę składak . Alle śledząc podejście do tematu Dex zmęczy temat lamp w solce.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein