Bo i tak cała ekipa się zjeżdżała.
A catering był dla kibiców,bo wy walczyliście na torze

Ja nie wątpię, że Wam się tam dobrze jeździło, fajnie, że mieli takie elastyczne podejście na MM, a jak za darmo mistrzostwa to już w ogóle tylko chwalić
. Ale ja porównywałem całościową ofertę torów i to co sobą reprezentują dla pierwszego lepszego klienta z ulicy, który dostaje taki wózek, jaki mu przypadnie (w zamian za prawny środek płatniczy
). A nawierzchnia na MM w sumie taka sama była dla wszystkich niezależnie od rodzaju oferty
Generalnie jest to rzecz gustu, ja po prostu wolę osobiście większą przyczepność na torze gokartowym i poczuć bardziej siłę odśrodkową w zakręcie, a pod tym względem MM (Siechnice) < Stadion < WRC. Za to na stadionie jest zdecydowanie najdłuższa pętla i bardziej uczciwe ceny niż na WRC, tylko trzeba obserwować różne groupony, a wtedy jest jeszcze lepiej 

Nasz klub ścigał się na zarezerwowanych terminach za 18,- /10 min

jakąś tam wprawę mam w ustawianiu toru, to na 30 minut przed treningiem by ze mną ktoś podjechał i na szybko można by ustawić trasę jakąś szybką beż ciasnych nawrotów 

A co powiecie, żeby kiedyś zrobić sobie trening na rakietowej tylko dla crx klubu ? za godzinę to jest 250 pln, więc np na 10 osób to wyjdzie po 50 pln za dwie godziny a się wyszalejemyjakąś tam wprawę mam w ustawianiu toru, to na 30 minut przed treningiem by ze mną ktoś podjechał i na szybko można by ustawić trasę jakąś szybką beż ciasnych nawrotów
SwiEty napisał(a):A co powiecie, żeby kiedyś zrobić sobie trening na rakietowej tylko dla crx klubu ? za godzinę to jest 250 pln, więc np na 10 osób to wyjdzie po 50 pln za dwie godziny a się wyszalejemyjakąś tam wprawę mam w ustawianiu toru, to na 30 minut przed treningiem by ze mną ktoś podjechał i na szybko można by ustawić trasę jakąś szybką beż ciasnych nawrotów
Nie wiem gdzie znajdziesz 10 osób jak cały czas maks przyjeżdża po 6 aut na spoty :/ Ja mógłbym spróbować bo nigdy nie próbowałem swoich sił na torze.
Mam zamiar ściągnąć na następny spocik jeszcze 4, takie serio mocne rexy w tym jeden uturbiony
No i jedną solkę turbo ze screamerem w masce. Więc na trening się uzbiera 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość