SILNIK: D16Z2 + LPG (oryginalnie D16A6) po generalnym remoncie (panewki, pierścienie, uszczelniacze, itp nowe kable zapłonowe, kopółka, palec, sprzęgło docisk)
UKŁAD KIEROWNICZY: Wspomaganie
UKLAD DOLOTOWY: Seryjny, w planach wkładka K&N
UKLAD WYDECHOWY: Seryjny - Seryjny końcowy tłumik, mały środkowy i brak katalizatora
ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: 4 x elektryczne szyby, elektryczny szyberdach, el. reg. lusterka, centralny zamek (wszystko oryginalne) doszedł alarm, OEM podświetlana zapalniczka i popielniczka, centralny zamek przerobiony na USDMowy, spryskiwacze reflektorów niedługo montaż japońskich liczników i podgrzewanych siedzeń
UKLAD NAPĘDOWY: Skrzynia manualna, 5 biegów + dodatkowy SL Plany zalać MTFem
ZAWIESZENIE: Seryjne, tylne amortyzatory Monroe, wymienione jedynie końcówki drążków
UKLAD HAMULCOWY: Seryjny po remoncie, przednie zaciski po piaskowaniu, malowaniu, nowe tłoczki gumki, tylne bębny po wymianie szczęk i cylinderków)
BODY-KIT: Dokładka przedniego zderzaka, oryginalne nakładki na progi, czarne zderzaki, relingi, OEM owiewka szyberdachu i szyby kierowcy, poliftowe kierunkowskazy w zderzaku, 4 chlapacze (tylne z polifta)
ŚRODEK: Seria wymienione prawie wszystko z auta po przebiegu 120 tyś km dodatkowo, kierownica z i-VT i znaczkiem z shuttla, OEM dywaniki gumowe i welurowe, chromowane klamki USDM, dźwignia hamulca ręcznego z 6 gen czarna z srebrnym przyciskiem, fotele przednie z CRX przedlifta po regeneracji, schowek oryginalnie flokowany,
CAR-AUDIO: Radiomagnetofon OEM Honda firmy Pioneer głośniki Pioneer i zmieniarka na 6CD Alpine
POZOSTAŁE: Spryskiwacze mgłowe z Citroena, niekompletna klimatyzacja, Alufelgi oem ASIN, te z fotek na sprzedaż;) na zime stalkówki 13' z oem dekielkami
Autko staram się cały czas doprowadzać do coraz lepszego stanu, miałem kupić CRXa ale jakoś wyszło ze kupiłem to... posiadam go od stycznia 2009r. Niedawno dokupiłem CRXa niedługo go opisze;) Napęd jest świetny, nie jeden się ździwił co to auto potrafi w zimie (mn. wyciągałem volvo z rowu na zaśnieżonej polnej drodze) Jest brzydki, duży, wolny ale za to praktyczny tani w utrzymaniu i niezawodny, bardzo pakowny, praktyczni i dobrze wyposażony
systematycznie doposażam go w nowe oem graty.
Auto po zakupie:

To co lubie najbardziej czyli OEM graty :]
Osłona pod silnik:
Owiewki:

Kierownica IVT +znaczek z shuttla

Podłokietnik:
Fotele z rexa:
Spryskiwacze lamp:

Dywaniki welurowe:

Liczniki:
Tak autko aktualnie się prezentuje:

Uploaded with ImageShack.us