Zastanawiam się czy na przód też nie wrzucić dystansów, jeszcze zobaczę.

za to zbieżność poszła ostro ale już jest wszystko prosto
gdyby ktoś od Krakowa na południe potrzebował laserowo ustawić geometrię dobrze, a niedrogo - polecam serwis fiata w Nowym Targu bezpośrednio przy zakopiance obok stacji BP, jako jedyni w mieście i okolicy mają płaski najazd bez progów, podnośników itd. i nowy sprzęt do pomiarów, można jechać śmiało nawet jeśli się ma dokładkę 3cm nad ziemią
bo w każdym innym serwisie albo im nie pasowało, bo za nisko i nie wjedzie, albo głowice się nie zobaczą bo za nisko zderzak wisi

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):Czyli pokusiłeś się na patent z fasolkami
Najlepszy i najtańszy żeby pochylić przód przy mcpersonie
ale koniec końców ileż można wymyślić modyfikacji nie odbiegających drastycznie od serii. Poza tym Ty zapewne z przodu masz czerwony znaczek, a ja mam w czarnym macie
no i nie masz świateł dziennych, no i masz seryjny zderzak z tego modelu i seryjny grill z tego modelu, a ja mam zmieniony grill i zderzak, pozostają halogeny, a to przypadek
tyle, że w type r czerwień to oczywisty wybór jeśli chodzi o dodatki, ja wybrałem czerwone bo pasowały do logo na felgach.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość