pirul napisał(a):Pierwszy raz widzę ten samochódale koniec końców ileż można wymyślić modyfikacji nie odbiegających drastycznie od serii. Poza tym Ty zapewne z przodu masz czerwony znaczek, a ja mam w czarnym macie
no i nie masz świateł dziennych, no i masz seryjny zderzak z tego modelu i seryjny grill z tego modelu, a ja mam zmieniony grill i zderzak, pozostają halogeny, a to przypadek
Fajnie byłoby jakieś zdjęcia porobić razem bo nawet nakrętki w felgach mają ten sam kolortyle, że w type r czerwień to oczywisty wybór jeśli chodzi o dodatki, ja wybrałem czerwone bo pasowały do logo na felgach.
..wspólna sesyjka kapitalny pomysł...tylko realnie ciężko coś takiego będzie wykonać
odległość robi swoje.
Ja mam czerwone o zaciski mam też czerwone...ale ostatnio myślę żeby zrobić inny kolor.

więc podobnie jak z autem - wszystko to kwestia znalezienia odpowiedniego egzemplarza 
powiedz jaki to jest typ kobiety zacznę takiej szukać bo jak na razie to ja dokładałem do kobiet a nie one do mojej zabawki
i żadna nigdy nie miała okazji do przejażdżki nim bo jej nie dawałem już civica straciłem z ich rak wiec to musiała by być kobieta co zawodowo sie ściga to tak 
Karol Trelka napisał(a): powiedz jaki to jest typ kobiety

co pół godziny burza, a ja głupi nie chciałem sobie garażu dosyfić tym szlifowaniem zacisków i wszystkiego i rozkramarzyłem się na podjeździe bo do południa była super pogoda. Nawet nie byłem jeszcze sprawdzić czy to hamuje, pojadę rano od razu do Krakowa to sprawdzę po drodze
No ale przód gotowy, pojutrze odświeżę tył i gra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość