Szukałem jakiegoś 4gena ale trafiło się to i nawet się nie zastanawiałem. Jest to Honda shuttle 1gen z 86roku 1.5 12zaworowy motor (ew2 - takie jest chyba oznaczenie motoru) Jak na swój rocznik trzyma się konkretnie. na nadkolach zero rdzy, jakieś może małe purchelki pojedyńcze i niewidocznie. Blacharsko lepszy stan niż mój CRX
Mechanicznie jest troszkę roboty, chyba filterek paliwa, jakaś regulacja lpg, czyszczenie gaźnika. Zaraz idę dopiero do garażu rozkminiać co i jak. Honda na benzynie jeździ OK o ile nie nie mam wciśniętego gazu na 100%, wystarczy że wcisne go tak na 9/10 i auto ładnie przyśpiesza a jak otworze przepustnice do końca zaczyna się dławić(jest dziura w wydechu przy srodkowym i slychac tez takie popierdywanie), kupiłem z podobno niesprawną instalacją gazową. Wracając na trasie przełączyłem na gaz i moje ździwienie że samochód jechał lepiej niż na benzynce, już nie było tego problemu z gazem, mogłem wciskać do końca ale po wjechaniu w miasto i zatrzymaniu na światłach a potem ruszeniu samochód zaczął się dławić rwać strasznie, przełączyłem na PB i po ponownym powrocie na trasę przełączyłem na lpg i znów jechało się fajnie. Tak i tak pojadę pewnie z tym to jakiegoś zakładu ale czym może być to powodowane? Z wad to tyle
Kilka fotek będzie więcej:

:D fajny fajny tez na schutla choruje ale z 4 łapa
Ja chciałem tanią furkę taka by zapakować 4osoby i jechać na wywczas
15 12v