Mistrzostwa 1/4 mili - Poznan - 2 lipiec
Newsy i różne wiadomości zamieszczane na stronie głównej.

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

Mistrzostwa 1/4 mili - Poznan - 2 lipiec

przez Malcolm Feth » 2005-06-20, 15:51

W zwiazku z tym ze pojawi sie tam dość duża ekipa CRXowej nacji ;) spotkajmy sie w jakis "uregulowany" sposob ;)
ja osobiscie jade sie tam poscigac (jesli zdaze glowice zmienic) :) Jade obejrzec najbardziej wypasionego CRXa w polsce - PromotoRowego ;)

Macie jakies propozycje konkretne ??
spotkac sie kolo godziny 7:30 - np: w mcdonaldzie tam na wjeździe do Poznania od storny Gorzowa - tam zaraz niedaleko zjeżdza sie na ten tor w Poznaniu ;)

i taka crxowa grupka moznaby wpasc na tor ;)
a moze macie inne propozycje - to do poznaniakow raczej - znacie lepiej teraz ;)

Alpiniste
Forumowicz

przez Alpiniste » 2005-06-22, 23:43

Więc tak:

Jeżeli myślisz o McDonaldzie to pewnie chodzi ci o ten na stacji Aral,
ale on jest na nitce wylotowej z Poznania to pierwsze a po drugie z tamtąd trzeba się lekko cofnąć na tor.
Jak dla mnie spoko bo lepszego miejsca raczej nie znajdziemy, takiego łatwego do rozpoznania.
Ale i tak uważam, że 7.30 to pomysł szaleńca (bez urazy), po pierwsze o której inni by musieli wstać by dojechać na tą godzinę Ja mam cały Poznań do przejechania i na pewno nie mam zamiaru jechać na tor na 7.30.
Po drugie MY tzn grupa Poznańska na pewno umówimy się gdzieś w centrum i bardzo wątpie by była to godzina 7.00 :P :P :P

Tym bardziej, że wszyscy mamy w zwyczaju się spóźniać :mrgreen: :mrgreen:
Life is 2 short to drive 2 slow.