jak przyjdę do domu to zrobię je w całej okazałości
[ Dodano: 2007-12-19, 17:36 ]
Wiem że poczta polska na dzień dzisiejszy ma nawet 2-tygodniowe opóźnienia, więc z przykrością informuje że z mojego sprytnego planu "polarki pod choinkę" raczej będą nici.
Nawet kurierzy potrafią mieć opóźnienia do 2 dni ( dziś gość z DHL-a powiedział mi że jak jutro nadam paczkę to nie ma szans żeby doszła na piątek
, jak coś to przy dobrym wietrze na poniedziałek a i tak tego nie obiecuje)
Chce powiedzieć że niestety nie dało się tego wszystkiego przyspieszyć ( dobrze że przynajmniej jest planowo tak jak miało być) projekt był na czas, polary dojechały też w wyznaczonym terminie (choć nie obyło się bez zgrzytów), szwalnia też się postarała i wyrobiła się w terminie. No szkoda że tak wyszło
, ale najważniejsze że są
[ Dodano: 2007-12-19, 17:42 ]
Planowany jest spot i odbiór osobisty polarów na terenie Bielska w tą sobotę 22.12.07 , ale o tym dokładniej jeszcze dziś wieczorem. Mam ostatnio takie urwanie pał... że normalnie brakuje mi doby

Jak sie już uspokoi z wysyłkami i będziesz miał chwile to napisz co i jak. Jak wpłacać kiedy i gdzie na te dodruki lub tylko tyle, że wszystko przebiegnie jak poprzednio. Polary cud miód malina!