Na chwile obecna mam tylko cześć z tych samochodów wysokiej jakosci... Malcolm ma wszystkie w malej rozdzielczości...
Co do cz-b tła - samochód jak jest dobrze kontrastujący kolorystycznie i tło odpowiednie to super to wygląda. Zresztą - zrobie kilka próbek to zobaczymy co lepsze
EDIT: Szkoda, ze mamy mało zdjęć rexów z dziołszkami
ARG Performance Mechanika, tuning, serwis. Przygotowanie samochodów do sportu i na ulicę.
Lepsze to fotografie crxów w porach roku odpowiadających miesiącą z kalendarza... Czyli w kalendarzu lipiec - na zdjęciu rex w scenerii z lipca i stogi z sianem w tle Albo siakiś kombajn...
ARG Performance Mechanika, tuning, serwis. Przygotowanie samochodów do sportu i na ulicę.
Endrju napisał(a):Lepsze to fotografie crxów w porach roku odpowiadających miesiącą z kalendarza... Czyli w kalendarzu lipiec - na zdjęciu rex w scenerii z lipca i stogi z sianem w tle Albo siakiś kombajn...
to ja proponuje na te autka na ktore jest jeszcze miejsce zrobic ANKIETE wkleic wiekszosc naszych furek i niech kazdy kliknie i bedzie wiadomo .cerki z najwieksza iloscia glosow zostana wybrane do kalendarza.i tyle.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
z kalendarzem super pomysl.Z grupowych zdjec typowalbym jakies ze zlotu gdzie jest >20 osob.
a jesli chodzi o indywidualne, to mi to rybka i tak zawisnie w pokoju, ale jakby bylo jedno miejsce wolne to moze ta sie zalapie [;
Ja tam myślę, że powinny być fotki wszystkich generacji od 1 gen do Del Sol. W nadchodzącym tygodniu będę miał bardzo dobre fotki mojej 1 gen nadające się w sam raz na kalendarz. Rozdzielczość będzie bardzo duża. Składam więc również kandydaturę pozdr.
gery
slij fotki (w mniejszej wersji do wgladu)
i zobaczymy czy beda OK do kalendarza... ale zrob to SZYBKO.... bo chce juz zamykac temat... generalnie rzecz biorac juz wszystkie samochody zostaly wybrane.... moze zajda niewielkie zmiany
jak juz ostatecznie lista bedzie znana to zamieszcze