Schematy CRXów
Newsy i różne wiadomości zamieszczane na stronie głównej.

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

Schematy CRXów

przez Malcolm Feth » 2005-03-06, 20:52

Jak widzieliście już... zostały do stornki dodane schematy CRXów Del Sol - uwzgledniające różnie zależnie od zmian w latach w 96, oraz różnice w skrzyniach i modelach (ESi i VTi).

Na podobnej zasadzie zrobiłem właśnie schematy dla CRXów drugiej generacji. Różnice po zmianach w latach 90tym i różnice dla modelu VT.

Obecnie schematów łącznie jest ponad 600. Zawarte są tam numery fabryczne części i ceny serwisowe podane w EURO (bez podatku VAT). Mam nadzieje ze te wszystkie informacje tam zawarte, pomogą Wam w poszukiwaniu części do Waszych kochanych maszyn i pozwolą się zorientować w cenach serwisowych - że nie wyszystko jest kosmicznie drogie. Wiele części w podróbach (zawieszenie głównie) ma cene bardzo podobną do serwisu, a jakościa zostają daleko z tyłu.

Do opracowania pozostały mi schematy dla CRXa piewszej generacji - nie można przecież zapomnieć o tym modelu ;) To także "nasza" rodzina :)

Wyżej wymienione schematy są dostępne w menu dla danej generacji jako Schematy i ceny

Życze miłego korzystania ze schemacików.
ps. jeśli zobaczycie błędy jakieś, nie działające linki (ciężko sprawdzic 600 linków) albo macie może jakies sugestie co do nazw linków - to prosze dać znać ;)[/b]

Dominik
Forumowicz

Samochód: Hondy...

przez Dominik » 2005-03-06, 22:04

extra Malcolm! wielkie brawa dla Ciebie!! :) to byl bardzo ciekawy pomysl (no i bardzo pomocny z pewnoscia) zeby zamiescic owe schematy!
pozdrawiam
The Power of Dreams