Awaria systemu rejestracji nowych użytkowników
Newsy i różne wiadomości zamieszczane na stronie głównej.

Posty: 10   •   Strona 1 z 1
Avatar użytkownika
polkar
Administrator
 
Posty: 3929
Dołączył(a): 2005-04-15, 12:51
Lokalizacja: z Polski
Samochód: del Sol

Awaria systemu rejestracji nowych użytkowników

przez polkar » 2014-10-10, 19:26

Od kilkunastu dni jest awaria systemu rejestracji nowych użytkowników. Postaramy sie usunąć problem. Czas na naprawdę na razie bliżej nie określony. Prosimy o wyrozumiałość.
Obsługa forum
HOTMOT.pl

Avatar użytkownika
Mibars
 
Posty: 1926
Dołączył(a): 2006-09-05, 21:41
Lokalizacja: Nadarzyn

przez Mibars » 2014-10-20, 16:07

A i forum coś się na parę dni zdechło...

Avatar użytkownika
atom1
Moderator
 
Posty: 9894
Dołączył(a): 2005-12-07, 19:09
Lokalizacja: z Podlasia

przez atom1 » 2014-10-20, 20:13

no wlasnie, kto za to odpowie i dlaczego wczsniej nie informuje ;P niektorzy spac nie moga bez zajrzenia
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

Avatar użytkownika
orzech007
 
Posty: 683
Dołączył(a): 2011-05-06, 23:17
Lokalizacja: Warmia Mazury
Samochód: CRX EE8

przez orzech007 » 2014-10-21, 08:19

W googlach forum nie istnieje :nieok: Zrobcie cos z tym ;)
Części EE8/EE9

Avatar użytkownika
wrobellos
Moderator
 
Posty: 3771
Dołączył(a): 2008-03-04, 00:45
Lokalizacja: Łódź
Samochód: crx ed9 b18c

przez wrobellos » 2014-10-21, 16:06

forum dzialalo caly czas, wystarczylo wchodzic po IP nie po adresie www
Lapy swap H K B series
czesci ee8ed9
lekkie laminaty-maski klapy dokladki ed9ee8ed7ee9
budowa hybryd skrzyn biegow
tarcze 282mm
swap hamulca big brake
regeneracja zaciskow
montaz turbo kompresor
custom wydechy doloty kwas
reperaturki progow nadkoli

Avatar użytkownika
newuser
 
Posty: 1029
Dołączył(a): 2009-10-25, 13:39
Lokalizacja: Lubelskie

przez newuser » 2014-10-21, 16:31

Ja nie mogłem wejść w żaden sposób :(
No ABS, no ESP - PURE DRIVE

Resztka rzeczy po Civie 4!

Malcolm Feth
Administrator
 
Posty: 2740
Dołączył(a): 2004-02-03, 19:07
Lokalizacja: Emigrant!
Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2014-10-22, 16:27

Sorki, przenosilem domene do nowego providera (stary mnie nieziemsko wnerwil, stad przerwy w dostawie przez weekend). WCzoraj wieczorem domenka sie przeniosla i ustawienia byly zle, wiec www znowu na chwilke dzisiaj przestala dzialac.

Pracuje nad nowym CRX.info i mysle ze bardzo niedlugo zrobie podmiane (ostrzezemy o tym wczesniej!). Mozliwe ze nastapi takze zmiana servera... zobaczymy :)

Avatar użytkownika
atom1
Moderator
 
Posty: 9894
Dołączył(a): 2005-12-07, 19:09
Lokalizacja: z Podlasia

Re: Awaria systemu rejestracji nowych użytkowników

przez atom1 » 2014-10-26, 10:40

hehe no juz moga sie logowac nowi uzytkownicy tak dawno nie bylo spambotow ;-]

przy okazji jak juz zamkniety temat o nowym forum, to czy moze kazdy temat otwierac sie od ostatniego nieczytanego posta? i zeby bylo to gdizes zaznaczone? oraz panel szybkiej odpowiedzi byl od razu a nie trzeba klikac szybka odpowiedz?

a i gidze ikonka zobacz posty nieczytane od ostatniej wizyty ?
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

Avatar użytkownika
DeX
 
Posty: 548
Dołączył(a): 2013-12-28, 09:10
Lokalizacja: Wrocław

Re: Awaria systemu rejestracji nowych użytkowników

przez DeX » 2014-10-26, 14:20

atom1 napisał(a):przy okazji jak juz zamkniety temat o nowym forum, to czy moze kazdy temat otwierac sie od ostatniego nieczytanego posta? i zeby bylo to gdizes zaznaczone?
Przy tytule masz ikonke Obrazek która właśnie do tego służy.

atom1 napisał(a):a i gidze ikonka zobacz posty nieczytane od ostatniej wizyty
Na głównej stronie, klikasz na napis FORUM ze strzałką i wybierasz nowe posty

Avatar użytkownika
Mibars
 
Posty: 1926
Dołączył(a): 2006-09-05, 21:41
Lokalizacja: Nadarzyn

Re: Awaria systemu rejestracji nowych użytkowników

przez Mibars » 2014-10-26, 16:32

Gdzie można raportować ewentualne błędy?
-Nie wszędzie działaja polskie znaki
-Ten pasek na górze, co się przesuwa razem ze stroną się buguje, czasem się rozwija i w jakiś taki zdeformowany sposób się wyświetla.
-Przycisk "panel użytkownika" ucieka spod myszki jak się na niego najeżdża...

Pod IE dwa ostatnie problemy nie występują, zaś polskie znaki wyświetlaja sie z inną czcionką.

BTW czy da się odpalić jakiś bardziej standardowy styl do phpBB?

Posty: 10   •   Strona 1 z 1

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Teraz jest 2018-11-19, 05:25