Nie wiem czy zdajes sobie sprawę, że naklejakąc takie pasy to auto bedzie obiektem glupich usmieszków na ulicy no i na pewno tutaj na forum....
Ale to Twoje auto, jak Ci sie podoba, to dawaj.
Mówi się trudno ^^ Tylko nie bardzo rozumiem czemu miałbym trafić do wieśtuningu w OPT? Wzór 2 pasów nie pochodzi tylko z Vipera, był też na Clio RS, Suzuki Swift, Mustang i innych mniej lub bardziej poczochranych autach
Zresztą przecież to naprawdę zajebi... wygląda
Dużo lepiej niż oklepany już Stickerbomb, a auto w jednolitym kolorze jest po prostu NUDNE.
Sam wyślę swoje zdjęcie do OPT i zobaczymy czy trafię na koniec ^^
Vermilion napisał(a):Nie wiem czy będzie na ulicy pośmiewiskiem, wszystkie osoby, których się radziłem z okolicy i HTPiła raczej stwierdziły, że to dobry pomysł. A na forum cóżMówi się trudno ^^ Tylko nie bardzo rozumiem czemu miałbym trafić do wieśtuningu w OPT? Wzór 2 pasów nie pochodzi tylko z Vipera, był też na Clio RS, Suzuki Swift, Mustang i innych mniej lub bardziej poczochranych autach
Zresztą przecież to naprawdę zajebi... wygląda
Dużo lepiej niż oklepany już Stickerbomb, a auto w jednolitym kolorze jest po prostu NUDNE.
Powiem więcejSam wyślę swoje zdjęcie do OPT i zobaczymy czy trafię na koniec ^^
Polkar pasy 50zł, naklejenie tego 150zł. Chodzi tylko o to, że nie wiem jak to nakleić, żeby pod naklejkę nie trafił żaden pyłek kurzu czy bąbelek powietrza. Masz jakieś rady?
oskarr17 napisał(a): polkar wcale twój samochód nie wygląda dobrze...
Vermilion napisał(a):Polkar pasy 50zł, naklejenie tego 150zł. Chodzi tylko o to, że nie wiem jak to nakleić, żeby pod naklejkę nie trafił żaden pyłek kurzu czy bąbelek powietrza. Masz jakieś rady?
Jak kupiłem sole na 17" to Wałczu mi mówili "Zmień felgi na mniejsze bo nie pasują do tak małego auta". Pojechałem do Piły na zlot HTP to "ale masz zajebiste fele i zderzak z dyfuzorem", na studia do Poznania i na spotach "Zmień wieśniacki zderzak tylny i załóż spowrotem 17 albo 18'tki". Jedni mówili że mam zmienić bębny na tarcze, inni, że bębny są lepsze. Potem, że mam taki siaki i owaki lakier, albo, że kolor obicia wewnątrz jest chu***, potem lewa strona mówi, że Sola za głośna, inni, że za cicha... No kur. to mój samochód czy jakiś dobytek publiczny?!

dlatego teraz robię auto tylko tak jak mi się podoba

Akurat w tym temacie prosiłem po prostu o VT
Nie pytałem się czy to akceptujecie.
Poza tym jakoś te 2 pasy mi się dużo bardziej podobają!!
Chociaż kto wie. Może znowu mnie najdzie na stickerbomba i w końcu się zbiorę w sobie... Chwilowo mam za dużo innych zmartwień, niekoniecznie związanych z CRX'em ;]
każdy robi pod siebie a nie pod kogoś. Chcesz mieć a'la Viper to wystylizujesz solkę na a'la viper. Chociaż ja tak jak większość uważam że del sol to powinnien być del sol a nie tam jakieś cuda nie widy. Ale tak jak powiedziałem na wstępie każdy ma swój gust i niech robi co chce
też jestem za nimi i też chciałbym sobie obkleić nimi dach
(tą targę) nie wiem czy to dobry pomysł, jak Wam to się widzi?
to ma się mi podobać
na taki daszek to będzie trzeba trochę tych stickerbombów kupić
wydaje mi się że będzie ładnie, szczególnie na tym czarnymUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość