Krychu napisał(a):rozumiem ze gdybym zrobil rozbitą szybe gasnicą to by byla super, ty chyba faktycznie sie w glowe nia uderzyles

Teo_dor napisał(a):ej Krychu raz ze obraziles honde piszac ze europejskie cabrio sa lepsze a 2 to nie kompromituj sie swoimi niby VT w twoim wykonaniu VT ogranicza sie do zmiany koloru i felg a to na tym nie polega ja mam troche w VT obeznania uwiez mi daj se spokoj
i jeszcze zeby to jakos wygladalo zeby nie bylo widac ze to cos robione ale to twoje to kupa jest![]()
i tyle
Widzisz nie jestem sam w swojej opinii 
ta gowniana solka co ja masz w avatarze pamietam jak pokazywales, no tez wcale nie widac ze robiona, a nawet kol nie potrafiles spasowac 
Krychu napisał(a):BzN, ty swoj poziom juz pokazales, jestes glupcem i oszustem![]()
Teo_dor, naucz sie czytac ze zrozumieniem, jeszcze moze ci sie w zyciu do czegos przyda, a poza tym sam nie umiesz dobrze vt a krytykujesz, znalazl sie mistrzta gowniana solka co ja masz w avatarze pamietam jak pokazywales, no tez wcale nie widac ze robiona, a nawet kol nie potrafiles spasowac

BzN napisał(a):z tatusiem do wanny wejsc i sie pokapac
no ale po takich przezyciach to sam juz nie wiesz o czym masz pisac, ale odpowiem ci, malo 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość