GiKeR ...nie mów ,że mieszkasz w Bytomiu i nie wiesz gdzie Mikołów jest.Mysle że nawet 20 km nie ma.Ale widze że chetnych na spotkanie malutko.
Tak czy innaczej ,nawet w małym gronie bedzie miło.Poznamy sie.
ja mieszkam kolo mikolowa i wiem gdzie jest bytom a ty nie wiesz gdzie mikolow hehe a ja myslalem ze slask jest maly hehehehe a tak na marginesie studiuje w bytomiu
Bytom to jest potężne miasto - przed tym jak się odłączył od nas Radzionków (podobno teraz żądają dostępu do morza) Bytom był na 8 miejscy w poslce pod względem liczby mieszkańców
a moze np. w szczyrku sie spotkac i poszalec na nartach snowbordach i innych wynalazkach/a potem wyskoczyc gdzies na pifko.moze ktoras sobota albo niedziela??? :mrgreen:
Szczyrk piekna sprawa, ja proponowałem MIkołów bo wydaje mi sie neutralny ale Szczyrk jak najbardziej.Nocleg moze być u mnie-chyba.
No i trzeba sie wziąść konkretnie za to spotkanie bo tak bedziemy sobie gdybać i guwno z tego.!
Konkretnie kto sie pisze na Mikołów 26 luty (tj.sobota) fajnie by było robic cześciej takie spotkania np. co 5 tyg.
!!! konkrety
No ja mysle że to raczej w godzinach wieczornych tj.koło 19-20.A niedziela ,może być,co nam bedzie lepiej odpowiadać.
Ale może umówmy sie by było przynajmniej 5 autek (co wy na to).
Narazie GiKeR jest chętny a 'jimmy' -nie określony.A co z Katowicami i okolicami(Chorzów,Piekary..itd-intercooler turbo diesel)
jimmy a ty w Rydułtowach mieszkasz? ja jestem tam zazwyczaj raz na tydzień,Jutro sie wybieram tj.piatek.Do przychodni na ul.Strzelców Bytomskich.Może kiedys sie spotkamy.