mam male pytanko odnosnie szczyrku.czy mozna by zamiast hotelu rozlozyc jakis namiot lub spac w aucie??teraz zabardzo nie mam kasy na hotel a na zlot mam 50km i szkoda by bylo nie byc.
Jasne, a kto Ci zabroni spać we własnym aucie Myslę, że też bedzie jakieś miejsce do rozbicia namiotu blisko naszego miejsca zakwaterowania, sam Ci pomogę go rozłożyć, tzn. wbiję, a raczej przekąszę po jednym głębszym "śledzia"
Ja bede na jedna noc,tzn. z soboty na niedziele. Jesli ktoś przez koszty noclegu miałby nie jechać to zapraszam do mnie zapewnie nocleg za free ,tylko żeby w lodówce coś zostało .
Bielsko od Szczyrku jest jakieś 20 km .
Przyjade w piątek ale na noc wracam do domu w sobote przyjeżdżam z rana i zostaje az wszyscy pojada.Jeśli ktoś potem bedzie miał ochotę to też zapraszam.
w takim razie nie wiem czy sie zapisywac na zlocik czy po prostu przyjechac bo na zarcie bym sie zlozyl bo nie bede przez 3 dni na jakis batonach czy czyms podobnym.i tu wielkie pytanie do kierownictwa zlotu
Dedmike bedzie z żoną na 100%, może nie Ceerką ale ni emogę opuścić takiej okazji... Jak ktoś chce, moge przywieźć graty jakieś do ceerki...mam duuuży bagażnik!! hehe zresztą i tak woże ze sobą połowe ceerki...hihihihi
MALCOLM,a jak wyglada sutuacja z tymi co nie nocuja wlasnie w hotelu a chcieli by przyjechac np na rozno i takie tam?gdzie to jest zorganizowane w hotelu czy gdzie???bo zeczywiscie jak to jest w hotelu to moga miec problem nawet z przebywaniem na terenie jak sie niema pokoju wykupionego,bo pewnie wiekszosc miejscowych tak wlasnie bedzie chciala zrobic.a ogolnie prawie polowa wrzesnia to niezbyt dobry czas na namiot chyba ze bedzie sie mialo juz kolo 2 promili
W związku z tym, że Luki wraca dopiero w niedziele, ja udziele Wam informacji.
Rozbijanie namiotów raczej nie wchodzi w grę. Ze spaniem w samochodach nie ma problemu ( zdaża się, że niektórzy choć zapłacą za nocleg i tak noc spędzą w samochodzie )
Nie ma problemu z przebywaniem na ognisku osób, które nie będą nocowały. Oczywiście możecie się wpisać na prosiaka.
Co do pogody to jest zamówiona ( jak to w górach ), więc się nie martwcie o ognisko.
Tak jak napisał WIŚNIA, ognisko i prosiaki będą przy hotelu a parking jest strzeżony.
Jeśli macie pytania dotyczące zlotu...piszcie, udziele wszelkich informacji