wystarczy pooglądać to autko w jakim jest stanie i na cene i już wszystko wiadomo co masz za 9000 zł :/ http://www.mobile.de/SIDQzUDzU9it.pYnd- ... 221318595&

co z tego ze była malowana???????????V.i.P. napisał(a):Prezentuje się bardzo fajnie. Ale wg mnie była malowana, bo aż za ladna. Silnik też raczej myty.
czy to coś zlego jak samochód ma 20 lat? większość 3 latków jest już malowanych nie oszukujmy sie a co silnik po 20 latach niemożna umyć
ale KxxxA macie podejście ważne żeby nie była bita to sie zgodze żeby nie iała szpachli ale co z tego ze była malowana to o czymś świadczczy? może ktoś ją kiedyś porysał i sobie koleś całom pomalował niejest to mozliwe jak nie dotkniesz nie pomacasz to sie nie dowiesz foto to jedynie ogulne info o furce jeśli jest coś nei tak to na foto tego nie zobaczysz bo nikt gupi nie jest ja ostatnio sprzedawałem fure piknie ładnie 6 lat miała a ssamochód szrot malowane tylko 3 elemęty były ? ale silnik bez wody śmigal 20 minut
musisz jechać obejżeć ja polecam solke 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości