Uliczny Zapierd*lacz
[/center]
Wszystko zależy od tego co chcesz osiagnać bo zakładam ze masz radio i tam są 4 wyjścia czyli np.4x50 bez wzmacniacza.Tak wiec zdejmujesz te plastiki osłaniające głośniki z tyłu mam albo przecinasz kabelki i robisz taki niby rozgałęznik i łaczysz(skrecasz) minus z minusem plus z plusem tak samo robiac z drugiej strony.No i juz bedzie grało roboty na 5 minut
Co do kabelków to specjalnie nie trzeba sie wysilać bo te głośniki to niestety wielkie "G"
i zagrają nawet na przewodzie od zelazka.Ogolnie to jak to wszystko podłaczysz to nie spodziewaj sie efektow bo dwa kanały beda obciazone.Ja osobiscie proponowałbym ci inaczej to zrobic pozdejmuj wsuwki z tych głosnikow co masz z tyłu dołacz do nich drugi kabelek owijajacgo o wsuwke i pozniej izolacja,wtedy nie bedziesz miał głosnikow z tyłu ale te Twojego brata pokaza na co je stac...chociaż wiem ze na niewiele

Ja osobiscie proponowałbym ci inaczej to zrobic pozdejmuj wsuwki z tych głosnikow co masz z tyłu dołacz do nich drugi kabelek owijajacgo o wsuwke i pozniej izolacja
Uliczny Zapierd*lacz
[/center]
niedbee napisał(a):Wszystko oki tylko, że podłączając kolejne głośniki równolegle można zjarać radio bo spada impedancja. Ale to zależy jaką tolerancję ma radio.
Dzieki za "+"
i racja!!Hetman napisał(a):Dlatego też proponowałem odłaczyć głosniki z tyłu!!!
yyyy eeee
a jak to gralo w tym golfie?

Uliczny Zapierd*lacz
[/center]Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości