. Od miesiaca szukam del solki. Celuje w roczniki rejestrowane w 97-98, chcialbym zeby to autko sluzylo mi przynajmniej przez nastepne 4-5 lat. Potem zobaczymy
Ale faktem jest ze kupno auta to piekna sprawa i bardzo latwo sie napalic i kupic byle co. Przyjaciel kupowal swoja Barchette przez 4 miesiace, az trafil na wymarzony egzemplarz (ktory mu zwial sprzed nosa) po miesiacu trafil sie lepszy. Napewno lepiej auto sprowadzic z niemiec - lub innej zagramanicy - zwlaszcza na poludniu europy (wlochy) i zachodzie (granica niemiec z francja) - moj tip: oblookac kilka egzemplarzy w rozsadnej odleglosci kolo siebie. Zainwestowac w podroz 1000 zlotych i wybrac najlepszy. Dla mnie dochodzi jeszcze koszt "fachowca" ktory mi pomoze zbadac auto technicznie zeby moc negocjowac cene ze spzedajacym. POdsumowujac: tez chce del solke i mam nadzieje do kwietnia znalezc egzemplarz z ktorego bede dumny. Drobiazg ktory moze swiadczyc o tym ze solniczka nie byla bita w tylne czesci to napisy na klapie. Jezeli ich brak - napewno trzeba zbadac czemu 
pojedziesz, narobisz kosztow a cena jaka we francji czy wloszech dostaniesz bedzie rowna lub wieksza od ceny w PL! niektorzy ludzie sa od leczenia innych, inni od rozliczania innych a inni od sprowadzania aut dla wszystkich innych! potrzebuje kupic mamie drogi samochd i sam nie jestem w stanie go kupic i zlozylem zamowienie u kogos innego, to o czyms swiadczy:) pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan zagranica 
chruścik napisał(a):ja wiem ze tu i tak nikt tego nie kupi, a ten moj VTI to nie jest moj piewszy del sol a samochod to juz wogle, i powiem tak, ze moj del sol bije tamtego na leb na szyje!:) i nie wdaje sie juz w glupie gadki i porownania tych dwoch aut! u mnie to jest rzeczywiscie kosmetyka! a przebieg potwierdzony bo ma karteczki na drzwiach, phhhhi, takich karteczke to ja sobie na calym aucie moge naczepiac! tez ma wyciek tylko w troche gorszym miejscu niz u mnie!
ale to ty TimuS kupujesz i to Twoj wybor, mialem kiedys takiego klienta na scenica mojej mamy, do dzis on nie kupil auta a to bylo 4 miesiace temu..... owocnych poszukiwan
aaaa porownaj tylko jak wygladaja oba silniki, oba sa nie myte!! moj nie jest tak zasniedzialy i pokrywa nie jest pozdzierana!!!! a moj ma 230000 a jego 150000z karteczkami:)

polkar napisał(a): A Ty teraz nie widząc auta CRXMENa wypowiadasz się ostro na jego temat. No nieładnie!!
kazdy ma swoje i napewno sprzeda,tylko widze ze ze tobie bardzo zalezy zeby szybko poszla,VTI to VTI i tak sie sprzeda predzej czy pozniej,ludzie tez patrza na cene twoja 12300 moja 10 z groszami,to tez roznica,a we wczesniejszych tematach poprostu nie pisalem bo szkoda psuc atmosfere na forum,a jesli uwazasz ze przez el.dach twoja o niebo lepsza od mojej,to masz racje
jeden lubi to drugi tamto.PEACE...chruścik napisał(a):bo timus mowi,ze tamta ze stuttgartu wyglad na pierwszy rzut oka pewniej niz moja:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości