Davids napisał(a):w hotelu jest jeszcze jedna specyficzna atrakcja - strzelnica !! można strzelać z krótkiej i długiej broni - oczywiście ostrejfakt faktem ze jest to koszt ale zobaczymy co uda sie załatwić ...
a niedalko jest super miejsce do latania na rowerze dla odwaznych 
franko86krk napisał(a):panowie szykujecie sprzety bo w krk jest zajebista miejscowa na cwiartke
..:VoyteQ:.. napisał(a):Davids napisał(a):w hotelu jest jeszcze jedna specyficzna atrakcja - strzelnica !! można strzelać z krótkiej i długiej broni - oczywiście ostrejfakt faktem ze jest to koszt ale zobaczymy co uda sie załatwić ...
w okolicy tego hotelu jest jeszcze masa atrakcji... np. największe skupienie dilerów w tej częsci polski![]()
z tego co mi wiadomo z tego hotelu usunięto niedawno bilard i pilkazykia niedalko jest super miejsce do latania na rowerze dla odwaznych

Już nie mogę się doczekać

VEN napisał(a):franko86krk, jeśli myślisz o Rybitwach to powiem - odpada, nie będziemy ryzykować że ktoś tam rozwali felgę. Co do wyścigów na 1/4 to narazie jestem w trakcie załatwiania i nie będą to na pewno wyścigi na dziko ale tak jak w GW - z pełnym zabezpieczeniem.
) jak to mialo miejsce miesiac temu. Jestem bardzo ciekawy gdzie beda te "wyscigi z pelnym zabezpieczeniem"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości