Ogólnopolski Jesienny Zlot w Krakowie 27-30 września 2007
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

Posty: 260   •   Strona 6 z 18   •   1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18

Czy termin zlotu mi odpowiada

tak
40
82%
nie - za wcześnie
1
2%
nie - zbyt późno
8
16%

Liczba głosów : 49
Davids
Forumowicz

przez Davids » 2007-04-26, 23:18

franko86krk napisał(a):hehe rozwali felege a co wy chcecie sie gonic po zwirowni ??? lepszej miejscowy w krk w tym momencie nie ma. Kto sie tam nie sciga niech chociaz nie pisze bzdur. Co do policji... owszem bywa jak ktos sobie wyrabie po % (w gore pisaku ;) ) jak to mialo miejsce miesiac temu. Jestem bardzo ciekawy gdzie beda te "wyscigi z pelnym zabezpieczeniem" ;)

ps Davids o jakim ty odratowywaniu mowisz ??? nie kumam co masz na mysli :rotfl:

jeden kolega rozwalił felge ;) tam na końcu są dziury ;)

chcemy zrobić wyścigi legalne ew. jako opcja dodatkowa to wypad ok 22-23 na rybitwy ;)
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!

VEN
Forumowicz

przez VEN » 2007-04-26, 23:36

franko86krk, jak widzę po wpisanym wieku to jesteś dość młody i mało widziałeś, byłem tam 3 razy i 3 razy ktoś rozwalał koło. Widocznie miałeś szczęście że nawet nie widziałeś takich zdarzeń - i jak narazie za zlot i miejsca ewentualnych wyścigów będą odpowiadać organizatorzy a nie TY - więc jeśli skusisz kogokolwiek na wyścigi w tamtym miejscu to tylko na własną odpowiedzialność.

franko86krk napisał :
o jakim ty odratowywaniu mowisz ??? nie kumam co masz na mysli

i narazie nie musisz kumać ;)

ranko86krk napisał/a:
hehe rozwali felege a co wy chcecie sie gonic po zwirowni ???

PS. jak czytasz czyjeś posty to staraj się to robić ze zrozumieniem aby nie odpowiadać w bezsensowny sposób, bo wyraźnie napisałem że chodzi o Rybitwy.

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2007-04-27, 09:09

jakie kosztow sie spodziewacie za nocleg w tym miejscu ?

..:VoyteQ:..
Forumowicz

przez ..:VoyteQ:.. » 2007-04-27, 09:21

VEN napisał(a):franko86krk, jak widzę po wpisanym wieku to jesteś dość młody i mało widziałeś, byłem tam 3 razy i 3 razy ktoś rozwalał koło. Widocznie miałeś szczęście że nawet nie widziałeś takich zdarzeń - i jak narazie za zlot i miejsca ewentualnych wyścigów będą odpowiadać organizatorzy a nie TY - więc jeśli skusisz kogokolwiek na wyścigi w tamtym miejscu to tylko na własną odpowiedzialność.

wiesz co, nawet to nie jest kwestia rozwalonego koła raz czy dwa (swoją droga ja na rybitwach jestem co tydzien i rozwalonych koł widziałem max 5) tylko to, ze tam z tygodnia na tydzien przyjezdza coraz więcej ludzi, juz teraz nie ma jak sie ścigać, jak na trasie stoi 50 pijanych osob. W czasach jak Komis sie tym zajmował, to jeszcze jakoś to było, a teraz wyskakuje jakis pijany gowniarz na srodek, nie patrzy nawet, czy jadą auta z przeciwka i puszcza samochody. Pozatym w ciągu tylko ostatniego miesiąca na rybitwach rozwalił się ścigacz (ktos mu drzwi przed nosem otworzył), bmw e30 (chlopaki pojechali prosto w pola), ktos najechał na dupe golfa 2. Wyscigi na rybitwach w czasie zlotu do jest dobry pomysł, pod warunkiem, ze miasto zamknie tą drogę i udostępni tylko dla zlotowiczów - ale to raczej niemozliwe.

swoją drogą zastanawia mnie, gdzie planujecie legalne wyścigi :)
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!

www.kastor-karcher.pl

VEN
Forumowicz

przez VEN » 2007-04-27, 09:39

..:VoyteQ:.., temat drażę , jak narazie zmienił się zarządzający drogi i muszę się z nim skontaktować , jeśli chodzi o Kraków czyli właściciela to sprawę mam otwartą na już i nie ma z tym żadnych problemów. Kwestia będzie jeszcze załatwienia sposora bo nikt za darmo nie obstawi zabezpieczenia, chodzi przede wszystkim o Straż Pożarną, bo myślę że z Policją i ewentualnie innymi służbami to jakoś dojdę do porozumienia. Narazie miejsce niech zostanie tajemnicą :-)

Co do wyścigów na Rybitwach - byłem, widziałem i sam startowałem , wiem dokładnie jak tam jest więc dlatego jestem przeciwny robieniu wyścigów w tamtym miejscu, nie będę nikogo narażał - tym bardziej że niektórzy mają naprawdę kosztowne furki i szkoda by było aby się cokolwiek stało

Malcolm Feth napisał(a):jakie kosztów sie spodziewacie za nocleg w tym miejscu ?

cene mamy zaklepaną na 70zł ze śniadaniem

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-04-27, 10:29

o rybkach nie ma mowy, sam dojazd jest przesrany, nie raz czułem jak zęby mi z mocowań leciały i sprawdzałem czy szyby są na miejscu
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.

TJ
Forumowicz

przez TJ » 2007-04-27, 20:45

Sam też się ścigałem na Rybkach, ale co innego spontan w kilkanaście aut, a co innego zlot w kilkadziesiąt. Już nasze małe wypady przyciągały czasem policję, a w przypadku takiej dużej imprezy to nie wyobrażam sobie żeby pozostali bierni - Kraków to nie Spała gdzie pewnie poldek im nie zapalił i machnęli ręką ;)
Stock music for videos - http://tj.krakow.pl/muzyka/

franko86krk
Forumowicz

przez franko86krk » 2007-04-27, 22:43

VEN napisał(a):franko86krk, jak widzę po wpisanym wieku to jesteś dość młody i mało widziałeś, byłem tam 3 razy i 3 razy ktoś rozwalał koło. Widocznie miałeś szczęście że nawet nie widziałeś takich zdarzeń - i jak narazie za zlot i miejsca ewentualnych wyścigów będą odpowiadać organizatorzy a nie TY - więc jeśli skusisz kogokolwiek na wyścigi w tamtym miejscu to tylko na własną odpowiedzialność.

VEN nie masz co sensownego napisac to nie zwalaj na moj wiek, do Ciebie jestem malolat owszem ale to nie znaczy ze malo widzialem, nie znasz mnie wiec takie teksty sa nie na miejscu. Swoja droga co za zbieg okolicznosci ze byles 3 razy i 3 razy felgi rozwalili ;) Jestem tam prawie co tydzien od 3 lat czyli odkad sie tam scigaja i widzialem jak ktos felge krzywi owszem, ale nie na dziurach tylko jak kogos znioslo na krawzenik przy ciagnieciu lapy na nawrotce ;) Ja nie wybieram zadnego miejsca na zlot, zucilem luzne haslo o 1/4 a ty nagrywasz jakies filmy o organizowaniu :rotfl: spoko jestem dobrej mysli co do zlotu - do zobaczenia na kresce ;)

franko86krk napisał :
o jakim ty odratowywaniu mowisz ??? nie kumam co masz na mysli

i narazie nie musisz kumać ;)

oooo ale za to twoja wypowiedz tutaj pokazala jaki ty "dorosly" jestes ;)

ranko86krk napisał/a:
hehe rozwali felege a co wy chcecie sie gonic po zwirowni ???

PS. jak czytasz czyjeś posty to staraj się to robić ze zrozumieniem aby nie odpowiadać w bezsensowny sposób, bo wyraźnie napisałem że chodzi o Rybitwy.

chlopie widac ze jestes malo obeznany z "rybkami" na koncu prostej gdzie sie scigaja jest wlasnie wjazd na zwirownie :rotfl: i owszem tam sie dziury zaczynaja

VEN
Forumowicz

przez VEN » 2007-04-27, 23:07

skoro tak często tak jesteś tam to pewnie pamiętasz VW lub Peugeot które stanęło w połowie drogi i zatrzymało jakiekolwiek wyścigi - potem podjechała tam czerwona Honda i oświetlała mu koło aby mógł je wymienić, to samo było z kimś od nas - wtedy podjechałem z jego zapasem na stację aby je napompować. Więc jak widzisz nie zmyślam faktów ani nie ubarwiam i dziwi mnie to że np właśnie takich rzeczy nie jesteś wstanie sobie przypomnieć, sądzę że jednak lekko przesadziłeś z tym byciem tam co tydzień. I co ciekawe to były auta które jechały po lewej stronie a fele rozwalali na samym końcu a nie o krawężnik. A co do kreski - jasne - jeśli tylko masz serię - bo inaczej zabawa nie będzie miała sensu.

A co do Twojego wieku - też kiedyś tyle miałem - i wiem czym ten wiek się różni od tego który obecnie mam :-)

i jak sam zauważyłeś to oprócz mnie jest jeszcze parę osób które są przeciwne robieniu w tamtym miejscu gonitwy

myślę że temat Rybitw zakończyliśmy definitywnie i nie będziemy do tego wracać w tym temacie.

A jeśli chcesz się jakoś pokazać to chętnie bym Cię widział jak pomagasz w organizacji tego zlotu a nie usiłujesz się ze mną wykłócać

Avia
Forumowicz

przez Avia » 2007-04-28, 00:47

ok panowie już spokój !! wyścigów na rybach nie bedzie ..
po 1. zbyt duzy haos tam panuje
po 2. wyścigi na zlocie bedą na legalu - innej opcji nie ma
po 3. bo tak i koniec kropka !!
koniec kłotni bo sie poskarże na was do odpowiedniego moda :P :P :P :D :D :D

jesli macie nadal coś do siebie .. to sie spotkajcie przy piwie .. albo na kresce i sobie to wyjaśnijcie :P :D

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-04-28, 10:01

VEN, jak by co to ja mam dostawcze VITO, więc jak by co trzeba było przewieść większego lub coś w tym stylu to pomogę.

ps. jak ma się do wyboru nielegalne wyścigi a legalne to chyba nie potrzebna jest dalsza dyskusja, chyba że ktoś potrzebuje kopa adrenaliny, to możemy na Mogilskiej stawać na kresce, a później w ganianego po mieście razem z panami policjantami ;)
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.

VEN
Forumowicz

przez VEN » 2007-04-28, 13:37

giscrx, dzięki serdeczne - narazie nie przewidujemy nic do wożenia, ale nigdy nic nie wiadomo - może będzie trzeba przewieść jakąś grupę poległych na Rynku Głównym pozbierać i dowieść do hotelu :-).

Jeśli już chodzi o pomoc to może ktoś ma pomarańczowe koguty i pachołki - możliwe że to będzie potrzebne.

Avia, straszysz ?? :rotfl2: :rotfl2: :rotfl: ;)

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-04-28, 13:41

VEN, przecież tyle jest remontów na mieście, po jednym zakosić z każdego i by starczyło aby A4 obstawić :rotfl2:

ps. to taki ;) żarcik, ja niczego nie sugeruje

Fire

przez Fire » 2007-04-28, 14:19

he he no nie ładnie tak kraść :p moja kumpela ma jeden w pokoju :P

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-04-28, 15:06

hehe...ja miałem znak STOP na drzwiach od pokoju, ale na imprezie poleciał przez okno (drzwi też odleciały z futryny), od tamtego momentu nie robię domówek :rotfl:

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 260   •   Strona 6 z 18   •   1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18