A co sądzicie o radyjku polecanym przez xi0nc ? Pzdr...
A co sądzicie o radyjku polecanym przez xi0nc ? Pzdr...
lepiej tą część kasy przeznaczyć na antenę , dobra antena i jej dobry montaż to 3/4 sukcesujarkow22 napisał(a):Dr_ napisał(a):3. Czy to nie dekoncentruje podczas jazdy, gdy łamie się przepisy i jednocześnie nasłuchuje czy policji gdzieś nie ma ?
Cb to nie tylko łamanie przepisów, przekraczanie prędkości i wyprzedzanie na 3-go.![]()
To również informacje o korkach, wypadkach, objazdach czy informacja jak dojechać na daną ulicę
jarkow22 napisał(a):I takie małe OT: gdybym ja się tak decydował to juz straciłbym prawko za punkty

W moim przypadku cb zwróciło się już kilkakrotnie. Choćby głupie pasy, których nie zapiąłem w drodze do osiedlowego sklepiku po bułki.
Na pewno pomaga w szybkiej podróży, ale to naprawdę nie tylko misiaki. Proponuje pojeździć troszkę po kraju i zobaczysz jak pożyteczna to rzecz.
A w mojej ostatniej wypowiedzi nie dostrzegasz chyba żaluzji i ironii 
Wszystkich wlascicieli samochodow osobowych do zakupu radia motywuje przede wszystkim chec unikniecia mandatów a reszta jego zalet jest bonusem:)
Pozdro 
A czy ujdzie Ci płazem głupota i nieodpowiedzialność na drodze to już inna sprawa. Kierowcy zawodowi też potrafią zatrzymać inne auto w celu wytłumaczenia zasad ruchu drogowego
Antena konkretna, jak radyjko mi nie będzie odpowiadać, się zmieni na unidena 520, żeby rfgain był i wypas. Ale mam nadzieję być zadowolony z tego co kupiłem. Pozdro 

Dr_ napisał(a):chyba sie oplacalo bo ta antena jest dosc droga... ale dlugi bat strasznie
Ale za to ładny zasięg powinienem uzyskać. Boje się tylko, że przy tak długiej antence, mogę odbierać zbyt wiele, a że unidenek 510xl nie ma pokrętełka rfgain, czasami może być przyciężkawo... Ale jestem pozytywnie nastawiony, jak nie wyrobi, to się zamieni na uni520xl i będzie gitarka 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości