Witam. Jestem świerzo po kupnie rexa. Niestety poprzedni właściciel przyciemniał szyby(raczej folią) a ja tego chłamu nie chce, nie podoba mis ie i raczej preferuje seryjny wygląd. Czy znacie jakies sposoby na skuteczne i dokladne zdarcei tej ciemnej folii?
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX
Nóż do tapet oraz płyn do mycia szyb z amoniakiem . Pojechałem do zakładu w którym przyciemniają szyby, zapłaciłem 10zl i kolesie ręcznie w taki sam sposób jak ja to zrobili
zalezy jaka masz folie, ja u siebie zerwalem to nawet nie musialem myc szyb a u kumpla zeszla folia a ta warstwa z kolorem zostala i trzeba bylo zmywac rozpuszczalnikiem, pieprzenia w ch-uj ale jakos poszlo. modl sie zebys mial lepsza jakosciowo folie
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
No to ja może szyby kupie od jakiegos rozbitka:/ Strace mniej czasu i nerwów. Co prawda te ogrzewanie na ch...j potrzebne bo przez ta szybe i tak mało widać noale nie lubie jak mi cos nie działa
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
nemezis, [czlonek meski] to masz te auto i przez szybe akurat widac calkiem duzo nawet jak jest spoiler vtekowy, a paruje tez mega szybko i bez ogrzewnia nie wyobrazam sobie patrzenai przez nia
Zgadzam sie z przedmówcą. Tylna szyba jest bardzo pomocna i jak się chce zobaczyć to naprawdę dużo widać. Ja niestety mam uszkodzone wszystkie linie ogrzewania ale znalazłem na to sposób: nawiew z konsoli środkowej jest skierowany na tył i po 2-4 minutach na 4 biegu jest szybka suchutka i wszystko widoczne