moze ktos ma na sprzedaz??? za przystepna cene, ale nie taki co wpierdzila olej 
na zyczenie
kurde, mii sie zaczelo wczoraj cos dziac dziwnego, odebralem autko od mechanika bo wymienilem sprzeglo (zalozylem od civica vteca bo akurat takie pasilo mi na to odlzone kolo zamochowe od Endrju) no i przejechalem moze ze 300 km z przerwami, jezdzilem i bylo dobrze, az tu wczoraj na wuieczuj jade jak nigdy nic i patrze ze jak spuczcze obroty na wolne okolo 1000 to sie zapala kontrolka oleju ( muwie sobie o kurr ) zjechalem na pobacze zgasilem odczekalem patzre na bagnet oleju prawie fuul, odpala i sie nie pali na wolnych jade troche i znowu sie zaczela palic, dojechalem do domu jakies 10 km i tak od polowy drogi juz sie nie palila, wjechalem na parking otwieram maske i mowie do kumpla zeby dodal troche gazu bo cos mi nie gra. on dodaje a tu z silnika (jakby spod pokrywy zaworow) przy wiekszych obrotach cos stuka dosyc glosno

Demon napisał(a):Mam pytanie co ty chciales odmulac ????????
chyba tylko siebie - przykro to mowic
przed tym jak ja dostales przejechala - 1700 km non stop i jezdzila ponad 230 - wiec nie wiem co ty chciales zrobic ? rakiete ?
Mowilem ci nie pchaj stozka bedzie gorzej - to nie moje slowa tylko chojnackiego.
Ale coz sa ludzie co prawie na srryjnym D16A9 probuja 300 jezdzic - kup sobie supr - pojezdzisz i 300
Ps tylko szkoda silniczka bo naprawde dobry byl
Demon napisał(a):Witam.
Dzisiaj ok godziny 17, przy predkosci 220, na obwodnicy Kielc, korbowod wyrwal dziure w korpusie. Wrazenie niesamowite. Redukcja z 4 na 3, kita, zmiana biegu na 4, za chwilke 5, potezny huk, w lusterku tylnym ogromny blekitny oblok... byl sobie silnik
tia - no comments ...
Ps Marcin - nie zapomnialej o czyms ??? chyba miales cos wyslac ojcu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości