darek AMS napisał(a):Krzycho o naszej długo planowanej próbie napisz Ty
Bo było ciekawie ,ja jestem w szoku jak niewielka jest róznica Vtec vs Non Vtec in 2gen.
Naprawde rzadko z kim tak szybko wajchowałem lewarkiem zmiany biegówZazwyczaj normalnie ruszam i zmieniam biegi ale z Hondami to widze nie ma żartów
![]()
Była tez moja próba z czerwonym pociskiem.
Mój B16A1 vs B18C4 in civic 5gen. 2:2
Mnóstwo adrenalinki bo wszystko w zasadzie rozstrzygało sie na starcie i przy zmianach biegów.
Tak wyrównanego pojedynku wcześniej nie miałem , zapiernicza te B18 konkretnie![]()
Szkoda że nie było mozliwości sprawdzenia co wydarzy sie dalej t.z od 4biegu.
Bo ja na 3 albo nadrabiałem albo uciekałem , jednego jestem pewny mam na pewno gorszy start ale lepszą trójke
Dzięki Krzycho za przybycie z konkretna ekipą
no no zlocik w pache
niestety u nas slabo z frekwencja wiekszosc woli kisic ogóra w domu no ale coz
no co do naszego starcia to bylo tak jak przypuszczalem, zdrowy ee8 zrobi ed9 i jak komus sie zdarzylo inaczej to jechal z jakas padlina albo z jakims paralitem za sterem, z darkiem dostalem niecala dlugosc auta i to generalnie nie do nadrobienia, nawet bym powiedzial ze do konca dwojki bylem z przodu ale na trojce juz widac ze vtec delikatnie zaczyna odchodzic, im wieksza predkosc tym bardziej, na 400m siedzialem darkowi na klapce wlewu i wiecej sie nie dalo nic z tym zrobic
no ale udalo sie wygrac z del sol vti z przelotem z czego jestem zadowolony bardzo, roznica byla niewielka najpierw praktycznie o zderzak pozniej pol dlugosci.
niestety nie udalo sie namowic kolesia od golfa 3 vr6 bo jak dostal od tego del sola to juz ze mna nie chcial stanac na kreske...
a najlepsza byla pani w suprze biturbo ktorej troche nie ogarniała
pozdro dla AMS

Zazwyczaj normalnie ruszam i zmieniam biegi ale z Hondami to widze nie ma żartów

ciekaw jestem jak to moje ustrojstwo poradziloby sobie z rexem