Nie wiem czego się koleś spodziewał... 
chyba że kierownik do dupy
i to tak że nie chciał się ścigać a kolo ściga się na każdym spocie tak jak ja i wiem że dobrze startuje
Kaspol napisał(a):Dario napisał(a):Vectra 3.2 V6 ( 211 PS )
3.0 V6 ma 211 a 3.2 ma 230kucy.
musi ci fajnie zapingalac ten edek.u nas byla omega 3.0 to szla na rowno ze zdrowym vitkiem.dopiero pod koniec cwiary vitus wychodzil na prowadzenie minimalnie, a vectra jest chyba minimalnie lzejsza a do tego 3.2pozdro

M!R@S napisał(a):
a na ostatnim zlocie zjadłem Prelude H22i to tak że nie chciał się ścigać a kolo ściga się na każdym spocie tak jak ja i wiem że dobrze startuje
Limbo napisał(a):M!R@S napisał(a):
a na ostatnim zlocie zjadłem Prelude H22i to tak że nie chciał się ścigać a kolo ściga się na każdym spocie tak jak ja i wiem że dobrze startuje
Miras nie chce ci dogadac ale tak jak na wszystkich forach wygadujesz glupoty tak i tu.
Preluda h22 czyli ARO byla tuz po swapie i on jechal nia poraz pierwszy. i nie jest na kazdym zlocie bo ostatnio byl rok temu. Niech cie fantazja nie ponosi bo przeginasz jak na kazdym innym forum. I Jego preulda w starcie z Toba puscila iskry wiec sie zatrzymal bo nie wiedzial co sie stalo. To byly 1 proby z nowym silnikiem. I wcale dobrze nie startuje bo uczyl sie trakcji.
) 1:0

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości