bylem teraz na wolce i robilem na g-techu testy.
1 test 6.68 do paki i 15.22 na 400m kolega (100kg) obok
2 test 6.92, 15.45 kolega (100kg) obok
3 test 6.80, 15.42 sam
4 test 6.64, 15.29 sam
5 test 6.63 tylko do paki jechalem (z kolega)
srednia 6.73 i 15.34.
co w y na to??
najbardzej lubie to ze jest ponizej 7 do paki bo 400metrow to mnie tam mniej interesuje.
lepiej ze swiatel
[ Dodano: Czw Wrz 15, 2005 6:55 pm ] aa i zapomnialem ze [latwa kobieta] z kazdym razem mialem odciecie na jedynce nie moge jakos tego przeskoczyc ale ruszam z 6000 trzymam az przestnie mielic i wedy do konca
[ Dodano: Czw Wrz 15, 2005 7:00 pm ] loobo wez zwarz wszystko co wyjoles ok??
[ Dodano: Czw Wrz 15, 2005 7:02 pm ] aaaa zapomnialem dodac ze przed modami na g-techu wyszlo mi 8.48 :oops:
Juz bylem taki zdolowany ze musze jechac na jakis bankiet i conajwyzej wypije Wasze szybkie zdrowie ale nic to!! nie ma bata! bede na bemowie bo impreza zapowiada sie naprawde fantastycznie!
nie cieszyłbym się koledzy bo ta impra bedzie Nas kosztowała 60-dych co niestety jest wkur....ce. ale nic to obaczy się
cyt.
Plan zlotu i wyścigów samochodów i motocykli:
17 września 2005
7.00 otwarcie bram wjazdowych
11.00 - 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach samochodowych
12.00 - rozpoczęcie wyścigów motocyklowych
14.00 - 17.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach samochodowych i motocyklowych
18.00 - zakończenie imprezy
Cena biletów za wejście (wjazd) dla widzów na teren impezy 30 zł od osoby. Nie ma dodatkowych kosztów za samochód. Płacimy od osoby a nie od samochodu. Dzieci do lat 12 wstęp za darmo
Imprezy towarzyszące:
1. Mistrzostwa Polski w Need For Speed Underground - więcej informacji
2. Sklep firmowy SSS z gadżetami (t-shirt, czapki i inne).
3. Pokaz wyścigów motocyklowych.
4. Wybór najładniejszego auta zlotu.
5. Pokaz prawdziwego, amerykański monster truck'a.
6. Pokaz i zawody samochodowych modeli spalinowych,
7. Sponsor imprezy - firma SKF zorganizuje pokaz kaskaderskiej jazdy motocyklowej oraz darmową ścianę wspinaczkową dla widzów. Odbędzie się także losowanie głównej nagrody SKF - motocykla Ducati.
Każdy startujący musi uiścić opłatę za wjazd na teren imprezy oraz dodatkowo:
- Start w wyścigach 25 zł dla zapisujących się przez internet
- Start w wyścigach 30 zł dla zapisujących się w dniu imprezy
BiG BoSs, tez bym chcial ale nie wiem czy damy rade ja bym chcial zeby zrobic taki sam czas jak na g-techu na wiecej nie licze. (ale watpie)
pozatym caly czas mysle o tych 60zl...
kurcze jednak 60zl to 60zl.
myslalem ze 30zl bedzie a tu dwa razy wiecej :shock: :? :roll: :oczy:
Do BiggBos: Bądz na BP o 7.15 w Grodzxisku Maz. Do mnie tel 692-224-860.
Do Mailo: startuj z 3500-4000 tysi i nie puszczaj raprownie sprzęgła. DElikatnie powoli trzymaj na półsprzęgle na żółtym. Jak zapali się zielonę to poprostu puszczaj bez zrywu sprzęgło i dodawaj gazu. Nie możesz przy swojej mocy z 6000 startować bo masz na mój gust 0,4 sekundy w plecy.
Do loobo: Mam z przodu 195/45/16 więc w sumie prawie to samo co 195/50/15.
To jutro w Wola Parku tak? Pogadam jeszcze z @rafim i dam znaćMariuszowi co lubi 19 z miceczką B.
DO jutra.
JAK BĘDZIE PADAŁO TO NIE WIEM, CZY WYSTARTUJĘ.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.