o cholera ale napier.... . Oczywiscie ze to panewka. Temat mi znany bardzo dobrze. Zawory tak nie klekocza .Pozatym dzwiek taki jakby mialo zaraz blok rozwalic. Powiedz tylko czy byl olej w silniku wogole?
Dlugo na niej jezdziles? Jak nie to moze da sie zrobic szlify jak wrzerów nie ma duzych.Choc szczerze Ja bym sie nie bawil w szlifowanie walu bo wiem po swoich doswiadczeniach ze z tym jest róznie ,wywalisz kase na remont i pojdzie sie ..... bo znowu panewka zagrała .
Na twoim miejscu szukałbym wału nominal choc z tym ciezko,ale moze uda Ci sie znalezc.
Tak czy siak trzeba rozebrac i zobaczyc czy nie jest tak jak M!R@S mówi ze blok juz nie dostal albo czy opilki z panewek nie narobily wiekszych szkod.
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
nie nie jezdzilem dlugo... w sumie to wogole nie jezdzilem... olej jest w silniku napewno... ale kolo co mi go sprzedal dal ciala... naszczescie ma mi skolowac jakis inny z niemiec... ale chcialem wiedziec czy cos z tego da sie zrobic, ale widze ze raczej ten silniczek czeka rozbiorka i w duzej czesci zlom... :/ dziekuje wszystkim za porady