dymek1988 napisał(a):okolo godziny 13,30 czarny edek ladnie na jana pawla zapierdalten sam co go widzialem na gdanskim lexy biale z tylu, felgi z duza iloscia ramion a chwile pozniej tez czarny z allegrowskim zderzakiem stal w korku w strone arkadi i jak ja mam sie skupic na szkole
ryczy Ci to
ale wczoraj jechalem moja i w usmie tez ryczy chyba virus mial racje z tym ze dawno ceerki nie widzialem

Virus12 napisał(a):No i ktoś się zapuścił czerwonym IIgen pod mój balkon, o 17:30 przefrunął po Handlowej
[/quote]
flasnie nie dolukalem. ale cos mial z tylu na zderzaku przyklejone po prawejJak na stalowkach, bez lotki z tylu bez wycieraczki z mohr'em i widacze odnowiony lakier to moj kolega z klasy mieszka kolo Ciebie, moze sie ujawni
foxbox napisał(a):Mowil, ze musi sprzedac swoje e30 kombi 1.8
to bylo do przewidzenia 
h8r napisał(a):Dziś widziałem Kościecha koło 18 jak przeleciał przez skrzyżowanie Bitwy/Grójecka, a w sobote ktoś stanął obok mnie na skrzyżowaniu przy Placu Narutowicza, pozdrowił, ale nie poznałem, czarna 2gen.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości