bo wygladala na zaaferowana sytułacja pozdro
No trochawu mi sie spieszyłoPeeLeeN napisał(a):wczoraj puznym popoludniem w grebalowie Macioo zaatakowal z za zakretu
ale bylem zdziwiony ze z za tej trawy wyjechalo auto ...
(moze bysmy sie wkoncu ustawili jakos gdzies na chwile bo od dłuższego czasu krazymy w tej samej okolicy w podobnej porze )
pozdro
poza tym jak przesiadam sie z robotowoza- cc 1.0 na podtlenek elpidżi, to nie moge sie nadziwić jak wielką nadwyzke mocy mam pod prawą stopą
no a co do ustawienia sie, jak najbardziej, tylko w niedalekiej przyszłosci planuje wstawić rexa na grubsze roboty do garażu, wiec pewnie miesiąc mnie nie bedzie widać na ulicach.. rexidłem 

no dokładnie machnąłem ręką bo już pare razy widziałem stojącego na parkingu i już nie raz chciałem zamienic słowko, a ze sie nadażyła okazjaDean napisał(a):Szary widziany na dolnym piastów około 23.20
on mi ręką ja mu długimi "po oczach"...
chyba chciał coś pogadać niestety mi się trochę spieszyło, musiałem pilnie swoją zawieść
w sumie często taki mam kurs na stara hutę dokładnie oś. wandy no ale za chwilkę jestem z powrotem
pozdro 

Macioo napisał(a):no dokładnie machnąłem ręką bo już pare razy widziałem stojącego na parkingu i już nie raz chciałem zamienic słowko, a ze sie nadażyła okazjaDean napisał(a):Szary widziany na dolnym piastów około 23.20
on mi ręką ja mu długimi "po oczach"...
chyba chciał coś pogadać niestety mi się trochę spieszyło, musiałem pilnie swoją zawieść
w sumie często taki mam kurs na stara hutę dokładnie oś. wandy no ale za chwilkę jestem z powrotempozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości